De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Hondenschool Online Cursussen

Met kennis van hondenzaken word je het beste baasje voor je hond

Maak GRATIS kennis met ‘6 speregels om je hond op te voeden’

Waarom een hondenschool online volgen

Met de hondenschool online verwerf je kennis en inzicht over het gedrag van je hond en ontwikkel je meer zelfvertrouwen. Je weet waarom je doet wat je doet waardoor je de opvoeding van je hond in de praktijk beter gaat kunnen begeleiden.

Wellicht herken je dit:

Met de online hondenschool stopt je onzekerheid en word je een zelfbewuste hondeneigenaar en vriendelijke leider. Je hond zal je zelfvertrouwen opmerken en bereid zijn om in vertrouwen naar jou te luisteren.

Hoe zou het zijn als:

Wat mag je verwachten van de hondenschool online

Moeiteloos kennis verwerven

Duidelijk, gestructureerde en praktische cursus

Krijg kennis op je eigen tempo

Jij beslist wanneer je tijd hebt om te oefenen

Je hond opvoeden met de hondenschool online van de connectiemethode®

Basiscursus connectiemethode Geert De Bolster

Basiscursus - De connectiemethode®

Je neemt een hond in huis om met hem te connecteren en voor hem te zorgen. Maar je wil ook een meerwaarde voor jezelf creëren en meer plezier en geluk ervaren. Met deze cursus leg je de basis voor een vriendschappelijke relatie en zorg je ervoor dat je hond jou als zijn beste vriend gaat beschouwen. De cursus bestaat uit 3 modules: de relatie tussen jou en je hond, je houding als hondeneigenaar en hoe je de connectie met je hond versterkt.

Hondentaal kennen en begrijpen

Als je iets vraagt aan je hond en merkt dat hij je niet begrijpt, zou het best kunnen dat je boodschap niet duidelijk is. Luisteren is het belangrijkste onderdeel van communicatie. Als je de taal van je hond begrijpt, wordt het makkelijker om met hem te connecteren en voor hem te zorgen. De cursus bestaat uit 5 modules: de communicatie van je hond, lichaamstaal, taal van de geluiden, aanraking en geurcommunicatie.

Cursus gedrag hond begrijpen Geert De Bolster

Waarom doet mijn hond wat hij doet?

Als je je hond wil begeleiden en opvoeden is het belangrijk dat je zijn gedrag begrijpt. Met deze cursus zal je door de ogen van je hond kunnen kijken, veel effectiever met hem om kunnen gaan en samenwerken. De cursus bestaat uit 6 modules: Het natuurlijk gedrag van je hond, van pup tot volwassen hond, de relatie met je hond, de basisnoden van je hond en hoe leert je hond. Je zal je hond ook woorden zoals: zit, down, kom hier en plaats kunnen aanleren en hem op een goede manier aan de leiband leren lopen.

Je hond aan de leiband leren lopen

Meer dan 60% van de hondeneigenaren ervaart een probleem om hun hond aan de leiband te leren lopen. Als je de aangelijnde wandelingen met je hond volgens de principes van de connectiemethode® gaat doen, zal je merken dat alles veel eenvoudiger en aangenamer zal verlopen. De cursus bestaat uit 3 modules: Basistraining om je pup of hond aan de leiband te leren lopen, Inzicht in de oorzaken van moeilijkheden bij het lopen aan de leiband en effectief omgaan met trekken aan de leiband.

Gratis cursus
'6 spelregels om je hond op te voeden'

Waarom kiezen voor een hondenschool online i.pl.v. de gewone hondenschool

Veel gestelde vragen

Ja, de online cursussen bevatten de informatie die alle hondeneigenaren zouden moeten bezitten.

Ja, met de online cursussen heb je alle informatie en kennis in huis om zelf met je hond aan de slag te gaan. Je hoeft niet naar de hondenschool.

Ja, je kunt lid worden van de online community – de connectiemethode waar je antwoorden krijgt op al jouw vragen over de opvoeding van je hond en kunt deelnemen aan de 2 wekelijkse live vraag en antwoordsessie met Geert De Bolster.

De online cursussen zijn levenslang toegankelijk, gelijk wanneer en op alle apparaten.

Ja, Er zijn verschillende mogelijkheden.
Je kan een online consult aanvragen of een hondengedragsbegeleider bij je thuis laten komen.
De connectiemethode heeft hondengedragsbegeleiders in Vlaanderen en Nederland.

Met de connectiemethode ga je je hond niet trainen maar opvoeden. Opvoeden gebeurt door natuurlijke, vriendelijke en geweldloze communicatie waardoor je een sterke band met je pup of hond gaat opbouwen. Je hebt geen beloning nodig. Je hond zal zich vanzelf ontwikkelen tot een gelukkig en sociaal huisdier.

Gratis cursus
'6 spelregels om je hond op te voeden'

Gratis cursus
'6 spelregels om je hond op te voeden'

Krijg toegang tot de GRATIS cursus

Wij nemen je privacy ernstig

Krijg toegang tot de GRATIS cursus

6 spelregels om je hond op te voeden

Wij nemen je privacy ernstig

Krijg toegang tot de GRATIS cursus

6 spelregels om je hond op te voeden

Wij nemen je privacy ernstig

Krijg toegang tot de GRATIS cursus

6 spelregels om je hond op te voeden

Wij nemen je privacy ernstig