De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Weg met jouw onzekerheid

"Word een hondeneigenaar met kennis van zaken"

Ontdek alle geheimen over het gedrag van je hond

Waarom online videocursussen bekijken

Met de online videocursussen verwerf je kennis en inzicht over het gedrag van je hond en ontwikkel je meer zelfvertrouwen. Je weet waarom je doet wat je doet waardoor je de opvoeding van je hond in de praktijk beter gaat kunnen begeleiden.

Wellicht herken je dit:

Met de online hondenschool stopt je onzekerheid en word je een zelfbewuste hondeneigenaar en vriendelijke leider. Je hond zal je zelfvertrouwen opmerken en bereid zijn om in vertrouwen naar jou te luisteren.

Hoe zou het zijn als:

Wat mag je verwachten van de online videocursussen

Moeiteloos kennis verwerven

Duidelijk, gestructureerde en praktische cursussen

Krijg kennis op je eigen tempo

Jij beslist wanneer je tijd hebt om te oefenen

online hondenschool je pup opvoeden online cursus overzicht

Online videocursussen van de connectiemethode®

Basiscursus connectiemethode Geert De Bolster

Starten met de connectiemethode®

Je hond opvoeden met je hart.
Je neemt een hond in huis om met hem op een liefdevolle en vriendelijke manier samen te leven en voor hem te zorgen. Maar je wil ook een meerwaarde voor jezelf creëren en meer plezier en geluk ervaren. Met deze videocursus leg je de basis voor een uitstekende opvoeding van je hond die door mindful hondeneigenaarschap wordt bekomen. De videocursus bestaat uit 3 modules: de liefdevolle relatie tussen jou en je hond, je houding als hondeneigenaar en hoe je de connectie met je hond versterkt.

Je pup opvoeden – dé online videocursus

Een pup opvoeden kan leuk zijn als je weet wat en waarom je doet wat je doet en hoe je je pup op een makkelijke manier kunt begeleiden. Je pup opvoeden – dé online videocursus geeft je inzicht in puppygedrag en biedt duidelijke stappenplannen waarmee je je pup de belangrijkste vaardigheden kan mee aanleren.

Gedragstherapie voor je hond – dé online videocursus

Als je wilt, kan je het gedragsprobleem van je hond effectief aanpakken. De beste manier om dat te doen is door het probleem waar jij en je hond tegen aanlopen, te begrijpen en de oorzaak ervan te achterhalen. Vervolgens kan je het gedragsprobleem verhelpen door er op een gestructureerde manier mee om te gaan. Met de online videocursus – Gedragstherapie voor je hond met de connectiemethode®, heb je alles wat je nodig hebt om op de juiste manier met het probleemgedrag van je hond aan de slag te gaan.

Hondentaal kennen en begrijpen

Als je iets vraagt aan je hond en merkt dat hij je niet begrijpt, zou het best kunnen dat je boodschap niet duidelijk is. Luisteren is het belangrijkste onderdeel van communicatie. Als je de taal van je hond begrijpt, wordt het makkelijker om met hem te connecteren en voor hem te zorgen. De videocursus bestaat uit 5 modules: de communicatie van je hond, lichaamstaal, taal van de geluiden, aanraking en geurcommunicatie.

Cursus gedrag hond begrijpen Geert De Bolster

Waarom doet mijn hond wat hij doet?

Als je je hond wil begeleiden en opvoeden is het belangrijk dat je zijn gedrag begrijpt. Met deze videocursus zal je door de ogen van je hond kunnen kijken, veel effectiever met hem om kunnen gaan en samenwerken. De videocursus bestaat uit 6 modules: Het natuurlijk gedrag van je hond, van pup tot volwassen hond, de relatie met je hond, de basisnoden van je hond en hoe leert je hond. Je zal je hond ook woorden zoals: zit, down, kom hier en plaats kunnen aanleren en hem op een goede manier aan de leiband leren lopen.

Cursus word de leider van je hond Geert De Bolster

Word de leider van je hond

Als je merkt dat je hond onvoldoende naar je luistert en dat ondanks dat je naar de hondenschool gaat, cursussen hebt gevolgd en veel oefent, dan is je leiderschapstalenten versterken de enige oplossing. Met deze videocursus ga je inzicht verwerven in wat leiding aan je hond geven is en ga je oefenen om jouw eigen leiderschap te versterken.

Je hond aan de leiband leren lopen

Meer dan 60% van de hondeneigenaren ervaart een probleem om hun hond aan de leiband te leren lopen. Als je de aangelijnde wandelingen met je hond volgens de principes van de connectiemethode® gaat doen, zal je merken dat alles veel eenvoudiger en aangenamer zal verlopen. De videocursus bestaat uit 3 modules: Basistraining om je pup of hond aan de leiband te leren lopen, Inzicht in de oorzaken van moeilijkheden bij het lopen aan de leiband en effectief omgaan met trekken aan de leiband.

Waarom kiezen voor een online videocursus i.pl.v. de hondenschool

Veel gestelde vragen

Is een online videocursus geschikt voor mij en mijn hond?

Ja, de online cursussen bevatten de informatie die alle hondeneigenaren zouden moeten bezitten.

Heb ik voldoende met een online videocursus of moet ik ook nog naar de hondenschool met mijn hond?

Ja, met de online cursussen heb je alle informatie en kennis in huis om zelf met je hond aan de slag te gaan. Je hoeft niet naar de hondenschool.

Is er een helpdesk waar ik terecht kan met mijn vragen?

Ja, je kunt lid worden van de online community – de connectiemethode waar je antwoorden krijgt op al jouw vragen over de opvoeding van je hond en kunt deelnemen aan de 2 wekelijkse live vraag en antwoordsessie met Geert De Bolster.

Wanneer en hoe lang kan ik de online cursussen bekijken?

De online cursussen zijn levenslang toegankelijk, gelijk wanneer en op alle apparaten.

Kan ik extra persoonlijke begeleiding aanvragen?

Ja, Er zijn verschillende mogelijkheden.
Je kan een online consult aanvragen of een hondengedragsbegeleider bij je thuis laten komen.
De connectiemethode heeft hondengedragsbegeleiders in Vlaanderen en Nederland.

Zijn de online cursussen beloningsgericht?

Met de connectiemethode ga je je hond niet trainen maar opvoeden. Opvoeden gebeurt door natuurlijke, vriendelijke en geweldloze communicatie waardoor je een sterke band met je pup of hond gaat opbouwen. Je hebt geen beloning nodig. Je hond zal zich vanzelf ontwikkelen tot een gelukkig en sociaal huisdier.

Wij nemen je privacy ernstig

Krijg toegang tot de GRATIS cursus

6 spelregels om je hond op te voeden

Wij nemen je privacy ernstig

Word GRATIS lid

Wij nemen je privacy ernstig