De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Hondenschool Online

Je hond zelfstandig en op je eigen tempo opvoeden?

icon basis cursus

Basiscursus
De connectiemetode®

Zo bouw je een diepe band met je hond

icon hondentaal

Hondentaal
Kennen en begrijpen

Leer helder communiceren met je hond

Online
community

Ontvang extra inspiratie en feedback 

Meer info over deze cursussen vind je hieronder

Basiscursus connectiemethode Geert De Bolster

Basiscursus - De connectiemethode®

Je neemt een hond in huis om met hem te connecteren en voor hem te zorgen. Maar je wil ook een meerwaarde voor jezelf creëren en meer plezier en geluk ervaren. Met deze cursus leg je de basis voor een vriendschappelijke relatie en zorg je ervoor dat je hond jou als zijn beste vriend gaat beschouwen. De cursus bestaat uit 3 modules: de relatie tussen jou en je hond, je houding als hondeneigenaar en hoe je de connectie met je hond versterkt.

Hondentaal kennen en begrijpen

Als je iets vraagt aan je hond en merkt dat hij je niet begrijpt, zou het best kunnen dat je boodschap niet duidelijk is. Luisteren is het belangrijkste onderdeel van communicatie. Als je de taal van je hond begrijpt, wordt het makkelijker om met hem te connecteren en voor hem te zorgen. De cursus bestaat uit 5 modules: de communicatie van je hond, lichaamstaal, taal van de geluiden, aanraking en geurcommunicatie.

Cursus gedrag hond begrijpen Geert De Bolster

Het gedrag van je hond begrijpen

Als je je hond wil begeleiden en opvoeden is het belangrijk dat je zijn gedrag begrijpt. Met deze cursus zal je door de ogen van je hond kunnen kijken en veel effectiever met hem om kunnen gaan. De cursus bestaat uit 6 modules: Het natuurlijk gedrag van je hond, van pup tot volwassen hond, de relatie met je hond, de basisnoden van je hond en hoe leert je hond. Je zal je hond ook woorden zoals: zit, down, kom hier en plaats kunnen aanleren en hem op een goede manier aan de leiband leren lopen.

De online community van de connectiemethode®

De online community van de connectiemethode®

Krijg nu direct toegang voor

€47

Het is fijn om met gelijkgezinde hondeneigenaren te overleggen over je hond en je ervaringen met hen te delen. Wanneer je toetreedt tot de community word je verwelkomt met de basiscursus: “Zo bouw je een diepe band met je hond” en kan je onmiddellijk meer geluk ervaren.

Krijg gratis toegang tot de cursus: ‘6 spelregels om je puppy of hond op te voeden’

Wij nemen je privacy ernstig