Hondentaal kennen en begrijpen

Hoe kan je samenleven met je hond als je zijn taal niet begrijpt?

Wil je je hond begeleiden? Begin bij duidelijke communicatie

Je hond opvoeden of heropvoeden, een probleem?

Kennen en begrijpen van de hondentaal is dé oplossing

Hondentaal kennen en begrijpen is fantastisch.

Je gaat anders naar je hond -, maar ook anders naar alle honden kijken.

Meer begrip krijgen en dan ook beter kunnen handelen. Sowieso is de connectiemethode voor mij DE methode!

Een must voor iedere hondeneigenaar, want niet alleen het leven van je hond, maar ook jouw leven wordt er fijner door.

Annette Steinbusch

Onmisbare kennis voor alle hondenverzorgers

Duidelijke communicatie met je hond is het basisingrediënt voor een gelukkig samenleven met je hond. Al meer dan tien jaar is heldere communicatie met honden dan ook mijn focus nummer één. De connectiemethode® is vriendelijke en geweldloze communicatie vanuit het oog van de hond.

 

Door mijn dagelijks contact met honden leer ik elke dag bij. Mijn kennis zet ik onmiddellijk om in de praktijk, waardoor omgaan met honden steeds leuker wordt. Al duizenden hondenliefhebbers van verschillende rassen en kruisingen heb ik vertrouwd gemaakt met hondentaal. Het kennen en begrijpen van hondentaal was voor sommige hondenverzorgers zelfs dé oplossing om het gedragsprobleem van hun hond, onmiddellijk te verhelpen.

 

Zonder kennis in hondentaal kom je niet ver. Zodra er zich een probleempje stelt, begrijp je je hond niet, en kan je hem niet begeleiden. Vaak is het niet kennen van hondentaal de enige oorzaak van een gedragsprobleem van een hond.

 

Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik jou leren wat hondentaal is, en leer ik je duidelijk met je hond communiceren. Zo zal hij jouw boodschap begrijpen zoals je ze bedoelt.

Je hond wil jou begrijpen

Je hond probeert jou van in het begin te begrijpen. Ik hoef je niet te vertellen hoe gevoelig jouw hond is voor jouw emoties en gevoelens. Als je blij bent is hij ook blij. Als je ziek bent, komt hij bij je liggen om je te ondersteunen. En als je verdrietig bent, bied hij jou zijn hondenschouder aan.

 

Maar ondanks het feit dat hondenverzorgers beseffen hoe goed hun hond hen begrijpt, toch wordt vaak vergeten om hetzelfde met hun hond te doen. In plaats daarvan, dringt men vaak de eigen wil op. Er wordt veel te vaak gecommuniceerd vanuit het eigen perspectief, zonder rekening te houden met het perspectief van de hond.

Oplossen van probleemgedrag van je hond?

Als hondenverzorgers  mij contacteren ervaren ze een probleem met gedrag van hun hond. Ze willen een oplossing voor het ongewenst gedrag. Een trucje waarmee ze kunnen bereiken dat hun hond stopt met ongewenst gedrag en gewenst gedrag gaat vertonen.

 

Nochtans ligt de oplossing niet bij het trainen van de hond of corrigeren van ongewenst gedrag, maar bij het begrijpen van de taal van hun hond.

Je hond begeleiden met vriendelijk en geweldloze communicatie

Wanneer je de hondentaal begrijpt, ligt de weg naar een prachtige en diepe relatie met je hond voor je open en wordt opvoeden en heropvoeden een zaak van communicatie en leiding geven, niet van belonen en straffen.

Onderdelen van de videocursus Hondentaal kennen en begrijpen

Wat is hondentaal

De lichaamstaal van je hond

De geluidentaal van je hond

De taal van aanraking

De taal van geur

Communiceer met je hond vanuit je hart

Communicatie is een gevoelsgebeurtenis. Maar hoe kun je kennis en intuïtie combineren om op een vriendelijke en geweldloze manier met je hond om te gaan en vanuit je hart met hem te praten.

Moeiteloos kennis verwerven

Duidelijk, gestructureerde en praktische cursus

Krijg kennis op je eigen tempo

Jij beslist wanneer je tijd hebt om te oefenen

Voordelen bij de videocursus hondentaal kennen en begrijpen

De cursus bestaat uit 5 modules en 44 video’s die je gelijk wanneer kunt bekijken.

Veel gestelde vragen

Kan je met een online cursus de taal van de hond leren?

Een online cursus is de beste vorm om de hondentaal te leren begrijpen. Er zijn video’s van echte honden die je herhaaldelijk kunt bekijken zodat je goed kunt oefenen. Onmiddellijk na het bekijken van de video’s zal je de taal van je hond al beter zien en begrijpen.

Is de cursus geschikt voor puppyverzorgers?

Zeker. Hoe sneller je de hondentaal kent, hoe beter je je pup gaat kunnen begeleiden.

Is de cursus geschikt voor mijn buitenlandse adoptiehond?

Uiteraard is deze cursus geschikt om jouw buitenlandse adoptiehond te kunnen begrijpen want deze honden zijn zeer gevoelig en hebben er alle belang bij dat hun verzorger hen goed begrijpt.

Zijn er oefeningen vervat in de cursus die ik kan doen?

Ja, na iedere module zijn er oefeningen voorzien.

Hoeveel tijd dien ik per dag te besteden aan de cursus?

Je kunt de cursus gelijk wanneer doen. Je hoeft geen druk op jezelf te zetten. Een hond houden moet leuk zijn. Als je iedere dag één video bekijkt en deze onmiddellijk in praktijk brengt, zal je de beste resultaten boeken.

Leer ik met de cursus hoe ik zelf kan praten met mijn hond?

Ja, door eerste te leren luisteren naar je hond zal jouw communicatie veel duidelijker door hem worden ontvangen. Na iedere module is er aandacht voor hoe jij op een duidelijke manier met je hond kan ‘praten’.

Zal ik het gedrag van mijn hond naar mensen en honden beter begrijpen?

Iedere interactie die je hond met iemand heeft, zal duidelijk aangeven wat jouw hond wil duidelijk maken.

Draagt de cursus bij aan een betere gehoorzaamheid van mijn hond?

De connectiemethode doet niet aan hondentraining omdat we vertrouwd zijn met het feit dat échte communicatie gebeurt via de hondentaal. Dus ja, je hond zal makkelijker naar je luisteren als je duidelijk met hem communiceert.

Hoelang blijft de cursus toegankelijk?

De cursus blijft levenslang beschikbaar.

Op welke toestellen kan ik de cursus bekijken?

Je kunt de cursus bekijken op je PC, Tablet en Smartphone. Je kunt de Huddle App gratis downloaden wat het bekijken van de cursus op mobiele toestellen nog leuker maakt.

Hoe kan ik de cursus betalen?

Je kunt betalen via ons betaalsysteem en alle soorten kaarten zijn toegestaan. Ook betaling naar Paypal is mogelijk.

Hierdoor kan je  onmiddellijk na de betaling starten.

Ga ik door de cursus echt begrijpen wat mijn hond wil zeggen?

Dat is écht wel de bedoeling van deze cursus.

5/5

De rust, het bedachtzame, tijd kunnen/mogen nemen, … tijdens de Q&A sessies, helpen mij om geduldiger en milder te zijn bij alles wat zich aandient in de relatie met onze bordercollie Storm.

Marleen De Moudt

5/5

Geen lange wachtlijsten meer of dure consulten! In deze community word ik telkens heel snel en professioneel geholpen, door Geert zelf of de vele andere liefhebbers van de connectiemethode.

Karen De Meulenaere

5/5

In de online community kan je altijd terecht met je vragen. Niet alleen Geert staat je bij met antwoorden, ook anderen delen hun eigen ervaringen. Zo merk je snel dat velen je voorgingen in de soms moeilijke puppy/jonge honden tijd van hun gevoelige hond en dat geeft veel steun.

 

Els Jans

icon hondentaal
icon hondentaal

Hondentaal kennen en begrijpen €47

4 cursussen met certificaat €188  nu €127