Hondengedragsbegeleiding aan huis

De gedragsontwikkeling van je hond vindt in zijn eigen leefomgeving plaats

5/5

Met de connectiemethode leer je om op een andere manier te kijken naar het gedrag van je hond, zodat je hem beter begrijpt en je dan ook op een gepaste wijze kan reageren.
Een aanrader voor ieder die de band met z’n geliefde huisdier sterker wil maken.
Bedankt Geert!

Dominique Decoster

5/5

Het verwelkomen van onze pup én het volgen van de puppycursus waren twee van de beste keuzes die we het afgelopen jaar gemaakt hebben. De constructieve, verhelderende en eerlijke coaching door Geert hielp ons om de puppyfase op een positieve manier te beleven.

Sara Vanhove

5/5

Geert kwam laatst persoonlijk op consultatie bij ons. Gedurende een uur nam hij de tijd om onze vragen te beantwoorden en even met onze hond een wandeling te maken. Dit was een bijzonder welbesteed uurtje! Bedankt!

Martin Vereecken

5/5

We zijn met onze puppy bij Geert terecht gekomen en hij heeft vooral ons de juiste opvoeding gegeven…. De puppy was na enkele keren onherkenbaar….
De mensen vragen dagelijks aan ons : “waar ben je geweest voor die hond zo op te voeden”

Luc De Rycke

Coaching en ondersteuning op maat bij je thuis

Jij en je hond hebben nood aan persoonlijke begeleiding op maat.

 

door met een gecertificeerd hondengedragsbegeleider van de connectiemethode® samen te werken, krijg je niet alleen praktische ondersteuning bij het omgaan met je hond, maar ook advies op maat van jezelf, je hond, jouw gezin en jouw leefomstandigheden.

 

Omdat de gedragsontwikkeling van jouw hond in de eigen leefomgeving plaats, wil je persoonlijke coaching door een hondengedragsbegeleider bij je thuis.

 

Met de connectiemethode® krijg je coaching en ondersteuning door een gecertificeerde hondengedragsbegeleider in Vlaanderen en Nederland.

Hondertrainer aan huis puppy opvoeden Geert De Bolster

Puppy opvoedingsbegeleiding

Persoonlijke coaching bij het opvoedingsproces van je pup bij je thuis. Ook begeleiding bij de voorbereiding op de aankoop van een pup.

Ondersteuning probleemgedrag

Persoonlijke coaching van jouw en je gezin bij het omgaan met probleemgedrag van je hond bij je thuis.

popup VSL Geert De Bolster

Wij nemen je privacy ernstig