Puppy opvoeden door Lindsey de Bolster

Lindsey De Bolster

Expert in voeding en benodigdheden voor je puppy en hond

Lindsey De Bolster

Je puppy of hond is in goede handen

Lindsey stapte in de voetsporen van haar vader, Geert De Bolster. Ze is gespecialiseerd in puppy opvoeding. Lindsey heeft een webshop – De Bolster Dierenshop voor holistische hondenvoeding en kwalitatieve en ondersteunende hondenbenodigdheden. Als extra staat ze voor je klaar met extra advies over de opvoeding van jouw puppy of hond.

Lindsey De Bolster puppy opvoeden

Puppy opvoeden

Lindsey De Bolster (1983) kreeg de liefde voor dieren met de paplepel mee. Ze groeide op tussen honden en puppy’s. Gefascineerd keek ze hoe haar vader met elk dier omging. Het was dan ook geen verrassing dat Lindsey de opleiding tot hondengedragsbegeleider – de connectiemethode® volgde.

Praktijk ervaring

Na haar opleiding tot hondengedragsbegeleider ging ze aan de slag als puppy opvoedingcoach. De ervaring die ze opdeed tijdens haar 10 jarige loopbaan maakt van haar de ideale raadgever voor puppy en jonge honden eigenaren.

Webshop voor honden benodigdheden

Lindsey heeft een passie voor welzijn en welvaart voor dieren. Tijdens haar 10 jarige loopbaan als puppy hondencoach, merkte ze op dat hondeneigenaren ondersteuning nodig hadden bij de aankoop van de juiste hondenbenodigdheden. Zo maakte ze de keuze om haar expertise in te zetten om mensen te helpen bij de aankoop van natuurlijke en holistische hondenvoeding en comfortabele en veilige hondenbenodigdheden en startte haar webshop De Bolster Dierenshop.

Lindsey deelt haar ervaring

Vandaag kan je bij Lindsey terecht via haar Webshop voor hondenbenodigdheden. Naast advies over kwaliteitsvolle en ondersteunende producten voor jouw puppy en hond, geeft ze jou pesroonlijk parktische tips over de opvoeding van je puppy. Jaren van ervaring met honden, in combinatie met een uitgebreide kennis, maken van haar de ideale raadgever.

Bezoek haar webshop

Het boek van Geert De Bolster:
Je hond opvoeden met de Connectiemethode®

Het boek 'Je hond opvoeden met de connectiemethode' is jouw gids die je helpt bij de opvoeding van je hond. Je leest in dit boek meer over:

N

het natuurlijk gedrag van honden

N

verschillende ontwikkelingsfasen van honden

N

hondentaal

N

hondengedrag

N

de socialisatie van een puppy

N

gedrag van een puberende hond

N

probleemgedrag van honden

Je hond opvoeden met de connectiemethode Boek van Geert De Bolster

Wil je een gesigneerd exemplaar? Dat kan! Laat het weten bij de bestelling en we schrijven een persoonlijke boodschap.

Geert De Bolster

Geert De Bolster

Antwoord meestal binnen de 3uur

De chat is nu Offline

Geert De Bolster

Hallo 👋,

Met Geert, hoe kan ik je helpen?

Start met chatten
chat