Puppy opvoeden door Lindsey de Bolster

Lindsey De Bolster

Lindsey De Bolster

De opvoeding van je puppy is in goede handen

Lindsey stapte in de voetsporen van haar vader, Geert De Bolster. Ze is gespecialiseerd in de begeleiding van puppy-opvoeding. Van gewenning in huis naar socialisatie tot een goede en efficiënte opvoeding. Lindsey heeft een webshop voor kwalitatieve en ondersteunende hondenbenodigdheden en staat voor je klaar met extra advies over de opvoeding van jouw puppy.

Lindsey De Bolster puppy opvoeden

Puppy opvoeden

Lindsey De Bolster (1983) kreeg de liefde voor dieren met de paplepel mee. Ze groeide op tussen honden en puppy’s. Gefascineerd keek ze hoe haar vader met elk dier omging. Het was dan ook geen verrassing dat Lindsey de opleiding tot hondengedragsbegeleider – de connectiemethode® volgde.

Praktijk ervaring

Bij de familie De Bolster werd elk gezinslid nauw betrokken bij de opvoeding van honden. Lindsey keek telkens met veel enthousiasme uit naar een nieuw nest puppy’s. De speelse en goedhartige haarbolletjes waren haar vrienden.

Een geslaagde adoptie

Lindsey is 17 wanneer ze haar eerste eigen hond adopteert. Sloeber, 10 jaar, een kruising fox terriër. Nooit van haar leven zal ze de band vergeten die ze met haar Sloeber opbouwde. Zes jaar mochten ze samen delen. Maar toen Sloeber stierf bleef er een grote leegte over.

Lindsey deelt haar ervaring

Na Sloeber kwam Jimmy, een rode Engelse cocker spaniël. Onmiddellijk had ze haar handen vol, want Jimmy had een doorgedreven wil en uitgesproken karakter. Lindsey volgde de opleiding tot hondengedragsbegeleider bij haar vader. Kennis die ze onmiddellijk kon toepassen bij de opvoeding van haar Jimmy.

Vandaag kan je bij Lindsey terecht via haar Webshop voor hondenbenodigdheden. Naast advies over kwaliteitsvolle en ondersteunende producten voor jouw puppy en hond, geeft ze jou pesroonlijk parktische tips over de opvoeding van je puppy. Jaren van ervaring met honden, in combinatie met een uitgebreide kennis, maken van haar de ideale raadgever.

Lindsey begeleidt je ook bij de aankoop van gezonde hondenvoeding, snacks, comfortmatreiaal, een kwalitatief speelgoed voor je hond.

Bezoek haar webshop

Het boek van Geert De Bolster:
Je hond opvoeden met de Connectiemedthode®

Het boek 'Je hond opvoeden met de connectiemethode' is jouw gids die je helpt bij de opvoeding van je hond. Je leest in dit boek meer over:

N

het natuurlijk gedrag van honden

N

verschillende ontwikkelingsfasen van honden

N

hondentaal

N

hondengedrag

N

de socialisatie van een puppy

N

gedrag van een puberende hond

N

probleemgedrag van honden

Je hond opvoeden met de connectiemethode Boek van Geert De Bolster

Wil je een gesigneerd exemplaar? Dat kan! Laat het weten bij de bestelling en we schrijven een persoonlijke boodschap.