Lindsey De Bolster

Puppyexpert en eigenaar van De Bolster dierenshop

Lindsey de Bolster

Mijn missie: bijdragen aan het geluk van mensen en honden door kennisoverdracht en welzijnsbevorderende kwaliteitsproducten via de webshop of winkel te Brugge

Al van bij mijn geboorte in 1983 kreeg ik de liefde voor dieren met de paplepel mee, en groeide op in een thuis vol honden en katten. Gefascineerd keek ik toe hoe mijn vader en moeder met elk dier omgingen. Bij ons waren alle dieren een volwaardig lid van het gezin. En dat inspireerde mij om, net als mijn vader, hondentrainer te worden.

 

Als klein meisje ging ik al mee met hem naar de hondenschool. Later volgde ik mijn vader van dichtbij tijdens zijn coaching in de privé-praktijk. Dan hielden we nadien aan de keukentafel lange conversaties over de verschillende cases, en deelden we onze meningen en gedachten met elkaar. Iets wat vaak tot interessante inzichten leidde.

 

Het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding tot hondengedragsbegeleider – de connectiemethode volgde. En zo stapte ik op mijn 21ste mee in de zaak De Bolster hondengedragsbegeleiding. Ik volgde elk consult mee en maakte de schriftelijke gedragsanalyses en samenvattingen voor de klant.

 

Na mijn opleiding tot hondengedragsbegeleider ging ik aan de slag als coach/opvoeder van puppy’s. Ik was toen al 10 jaar en de slag en had ook zelf een pittige temperamentvolle Engelse Cocker Spaniël, Jimmy. Kennis en ervaring die mij in mijn job als puppycoach goed van pas kwam.

 

Bovendien genoot ik enorm van de contacten met de pups en hun mensen. Het is de job van mijn dromen.

Webshop met welzijn bevorderende hondenbenodigdheden

Ondertussen was ik al 20 jaar puppy- en hondencoach, en tijdens mijn loopbaan merkte ik op dat veel hondeneigenaren ondersteuning vroegen bij de aankoop van de juiste benodigdheden. Daarop besloot ik mijn expertise in te zetten om mensen te helpen in hun zoektocht naar de juiste natuurlijke voeding en comfortabele en veilige benodigdheden voor hun hond.

 

Gericht advies en kwaliteit

Vandaag kan je terecht in mijn shop te Brugge of de webshop voor hondenbenodigdheden van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij mijn kennis en ervaring heb ik een neus voor producten die het welzijn van je hond of puppy bevorderen. Bovendien krijg je gericht advies, en tips en tricks, om eventuele problemen op te lossen. Zo kan je bij mij terecht voor alternatieven bij klachten als vernielzucht, trekken aan de leiband, darm- of huidproblemen bij je hond en meer.

We willen allemaal het beste voor onze viervoeters. En die selectie vind je in mijn shop.

Het aanbod is dan ook compatibel met – de hoge vereisten van – en het gedachtengoed volgens de connectiemethode®.

 

Je vindt mij trouwens ook, samen met mijn vader, in de community – de connectiemethode®, waar ik jou extra ondersteuning en informatie die bijdraagt aan het welzijn van je puppy of hond aanbied.

Hondenschool Online

Ontwikkel meer zelfvertrouwen door verwerven van kennis over je hond.

Online community

Verbinden en samenwerken met gelijkgezinde hondeneigenaar

De Bolster dierenshop

De Bolster dierenshop

Welzijn bevorderende hondenbenodigdheden