De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Basiscursus De connectiemethode

Een cursus voor een diepe band met je hond

Basiscursus
De connectiemethode

Met deze cursus bouw je een diepe band met je hond

Omdat je hond naar je zou luisteren, is een goede relatie essentieel. Een diepe band met je hond betekent meer plezier, meer invloed en meer mogelijkheden.

 

Sinds 2012 specialiseer ik mij in een relatiegerichte aanpak bij het omgaan met honden. Daaruit groeide de connectiemethode®. Ondertussen heb ik duizenden hondeneigenaren geholpen om op een leuke manier met hun hond samen te leven, en hebben zij de kracht van een diepe band met hun hond ervaren.

 

Daarnaast heb ik meer dan 300 trainingen aan hondenprofessionals gegeven, die op hun beurt ook weer honderden hondeneigenaren aangenaam met hun hond leerden omgaan.

 

Mijn kennis heb ik in de basiscursus de connectiemethode® gebundeld. Zo kan ook jij op een eenvoudige manier een diepe band met je hond opbouwen. En dat zonder allerlei oefeningen te moeten doen.

De focus ligt op je hond, niet op zijn gedrag

Een fout die veel hondeneigenaren maken? Focussen op het gedrag van hun hond. Daarop zetten ze dan gehoorzaamheidstrainingen met beloning en straf in. Maar zo gaat een hond alleen luisteren als hij een beloning wil, of een straf niet kan ontlopen. Die aanpak verhindert veel hondeneigenaren om een échte relatie met hun hond op te bouwen, waardoor ze ook geen invloed hebben als de hond probleemgedrag vertoont.

 

Bouw je op een natuurlijke manier een diepe band met je hond? Dan treed je met hem in connectie. En zal je hond bereid zijn om jou te volgen en zich door jou te laten begeleiden. De communicatie wordt duidelijk, de opvoeding verloopt vlot en je bent beter in staat om je hond leiding te geven als hij het wat moeilijker heeft.

Treed in connectie met je hond

Na jarenlang met honden te hebben samengeleefd, weet ik precies wat wel en niet werkt om mijn hond gelukkig te maken.

 

Ik zag hoe hondeneigenaren zichzelf en hun hond in de problemen brachten door hun hond te trainen, terwijl ze niet wisten hoe ze een goede relatie met hun hond konden opbouwen. Maar ik zag ook mensen en honden gelukkig worden, eenmaal ze vertrouwd waren met de connectiemethode®.

 

Mijn kennis en ervaring over de relatie tussen jou en je hond heb ik daarom in deze cursus samengebundeld.

Onderdelen van de basis cursus de connectiemethode

Dit leer je in de basiscursus de connectiemethode®

Voordelen van de basiscursus de connectiemethode®

icon basis cursus

Basiscursus de connectiemethode® €17

Community de connectiemethode® €97/jaar

Nu 1 malige actie -€50

Krijg toegang tot de GRATIS cursus

6 spelregels om je hond op te voeden

Wij nemen je privacy ernstig