De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Hondentrainer aan huis

Hondentrainer aan huis

Persoonlijke begeleiding aan huis in Vlaanderen en Nederland

Persoonlijke begeleiding bij de opvoeding van je hond aan huis.

Het grootste gedeelte van de opvoeding van je pup of hond vindt thuis en in de onmiddellijk leefomgeving plaats. Daarom wil je persoonlijke coaching door een hondentrainer bij je thuis. Met de connectiemethode® krijg je coaching en ondersteuning bij het opvoeden van je pup of hond in Vlaanderen en Nederland.

Met de connectiemethode leer je om op een andere manier te kijken naar het gedrag van je hond, zodat je hem beter begrijpt en je dan ook op een gepaste wijze kan reageren. Een aanrader voor ieder die de band met z’n geliefde huisdier sterker wil maken. Bedankt Geert!
Dominique Decoster
Kunstenares
Het verwelkomen van onze pup én het volgen van de puppycursus waren twee van de beste keuzes die we het afgelopen jaar gemaakt hebben. De constructieve, verhelderende en eerlijke coaching door Geert hielp ons om de puppyfase op een positieve manier te beleven.
Sara Vanhove
Maatschappelijk werkster
Geert kwam laatst persoonlijk op consultatie bij ons. Gedurende een uur nam hij de tijd om onze vragen te beantwoorden en even met onze hond een wandeling te maken. Dit was een bijzonder welbesteed uurtje! Bedankt!
Martin Vereecken
Hardloper
We zijn met onze puppy bij Geert terecht gekomen en hij heeft vooral ons de juiste opvoeding gegeven.... De puppy was na enkele keren onherkenbaar.... De mensen vragen dagelijks aan ons : "waar ben je geweest voor die hond zo op te voeden"
Luc De Rycke
Zakenman
Hondertrainer aan huis puppy opvoeden Geert De Bolster

Je pup trainen en opvoeden

Persoonlijke coaching bij de opvoeding van je pup bij je thuis. Ook begeleiding bij de voorbereiding op de aankoop van een pup.

Gedragstherapie voor je hond

Persoonlijke coaching bij het omgaan met probleemgedrag van je hond bij je thuis.

Wij nemen je privacy ernstig

Krijg toegang tot de GRATIS cursus

6 spelregels om je hond op te voeden

Wij nemen je privacy ernstig

Word GRATIS lid

Wij nemen je privacy ernstig