De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Hondentrainer aan huis

Hondentrainer aan huis

De meest effectieve manier om je puppy of hond op te voeden is individueel en bij je thuis

Wat kan ik voor jou betekenen?

Hondentraining aan huis met de connectiemethode® is voor jou wanneer je persoonlijke coaching en ondersteuning wenst bij het trainen en opvoeden van je puppy of hond en bij gedragstherapie voor je hond. 

 

De connectiemethode heeft een netwerk van professionele hondengedragsbegeleiders in België en Nederland waardoor je jouw coach in jouw regio kan vinden.

 

De hondengedragsbegeleiders bieden ondersteuning bij de opvoeding van je pup alsook persoonlijke coaching voor de gedragstherapie van je hond.

Met de connectiemethode leer je om op een andere manier te kijken naar het gedrag van je hond, zodat je hem beter begrijpt en je dan ook op een gepaste wijze kan reageren. Een aanrader voor ieder die de band met z’n geliefde huisdier sterker wil maken. Bedankt Geert!
Dominique Decoster
Kunstenares
Het verwelkomen van onze pup én het volgen van de puppycursus waren twee van de beste keuzes die we het afgelopen jaar gemaakt hebben. De constructieve, verhelderende en eerlijke coaching door Geert hielp ons om de puppyfase op een positieve manier te beleven.
Sara Vanhove
Maatschappelijk werkster
Geert kwam laatst persoonlijk op consultatie bij ons. Gedurende een uur nam hij de tijd om onze vragen te beantwoorden en even met onze hond een wandeling te maken. Dit was een bijzonder welbesteed uurtje! Bedankt!
Martin Vereecken
Hardloper
We zijn met onze puppy bij Geert terecht gekomen en hij heeft vooral ons de juiste opvoeding gegeven.... De puppy was na enkele keren onherkenbaar.... De mensen vragen dagelijks aan ons : "waar ben je geweest voor die hond zo op te voeden"
Luc De Rycke
Zakenman
Hondertrainer aan huis puppy opvoeden Geert De Bolster

Puppytraining

Persoonlijke coaching bij de opvoeding en training van je puppy .Ook begeleiding bij de voorbereiding op de aankoop van een puppy.

Gedragstherapie honden

Persoonlijke coaching bij het omgaan met probleemgedrag en gedragstherapie van je hond.

Offline workshop te Brugge
De connectiemethode

Zaterdag 19 & zondag 20 november 2022