De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Hondentrainer aan huis

Hondentrainer aan huis

Individuele begeleiding bij de opvoeding van je hond

Je hond vriendelijk en geweldloos opvoeden?

Hondentraining aan huis met de connectiemethode® is voor jou wanneer je persoonlijke coaching en ondersteuning wenst bij het trainen en opvoeden van je puppy of hond en bij gedragstherapie voor je hond, en dit zonder gebruik van beloning of straf. 

Met de connectiemethode leer je om op een andere manier te kijken naar het gedrag van je hond, zodat je hem beter begrijpt en je dan ook op een gepaste wijze kan reageren. Een aanrader voor ieder die de band met z’n geliefde huisdier sterker wil maken. Bedankt Geert!
Dominique Decoster
Kunstenares
Het verwelkomen van onze pup én het volgen van de puppycursus waren twee van de beste keuzes die we het afgelopen jaar gemaakt hebben. De constructieve, verhelderende en eerlijke coaching door Geert hielp ons om de puppyfase op een positieve manier te beleven.
Sara Vanhove
Maatschappelijk werkster
Geert kwam laatst persoonlijk op consultatie bij ons. Gedurende een uur nam hij de tijd om onze vragen te beantwoorden en even met onze hond een wandeling te maken. Dit was een bijzonder welbesteed uurtje! Bedankt!
Martin Vereecken
Hardloper
We zijn met onze puppy bij Geert terecht gekomen en hij heeft vooral ons de juiste opvoeding gegeven.... De puppy was na enkele keren onherkenbaar.... De mensen vragen dagelijks aan ons : "waar ben je geweest voor die hond zo op te voeden"
Luc De Rycke
Zakenman
Hondertrainer aan huis puppy opvoeden Geert De Bolster

Puppytraining

Persoonlijke coaching bij de opvoeding en training van je puppy .Ook begeleiding bij de voorbereiding op de aankoop van een puppy.

Gedragstherapie honden

Persoonlijke coaching bij het omgaan met probleemgedrag en gedragstherapie van je hond.