De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Puppytraining aan huis

Persoonlijke begeleiding bij de opvoeding van je pup in Vlaanderen en Nederland

Individuele begeleiding bij de training en opvoeding van je pup aan huis?

Je wil je puppy tot een gelukkig huisdier opvoeden. Je ziet je pup als een volwaardig gezinslid en een échte vriend. Je wil je pup in de toekomst overal bij betrekken. Je vindt het fijn om lange wandelingen te maken in de natuur. Je droomt ervan om, als je puppy een volwassen hond is, hem overal mee naartoe te nemen, misschien zelfs naar je werk. Of je zou je goed voelen als je weet dat je hond zonder problemen alleen kan blijven. Dan is een opvoeding van je pup bij je thuis de oplossing.

Herken je deze signalen?

Waar moet je beginnen? Moet je je puppy streng aanpakken of kan je best op een zachte manier met hem omgaan? Moet je veel oefeningen doen, en welke dan? Hoe kan je puppy het juiste gedrag aanleren? Je pup opvoeden kan veel vragen en onzekerheden oproepen. Herken je de signalen hieronder?

Stel de training van je pup niet langer uit

Stel de opvoeding van je pup niet langer uit

Je puppy ontwikkelt zich razendsnel. Als hij ongewenst gedrag vertoont, kan dat een gewoonte worden en is het lastiger om patronen te veranderen. Je puppy moet zich veilig voelen bij jou. Zo kan hij vertrouwen ontwikkelen, en laat hij zich graag door jou begeleiden.

Puppy training aan huis Geert De Bolster De connectiemethode

Dit mag je verwachten

Puppy training met de connectiemethode logo

Je puppy trainen & opvoeden met de connectiemethode®

Dankzij jouw zelfvertrouwen groeit jouw puppy op tot een gelukkig huisdier waar je zelf ook blij van wordt.

Hoe verloopt persoonlijke begeleiding bij de opvoeding van je pup?

Een professioneel hondengedragsbegeleider komt bij je thuis en begeleidt jou en je gezin bij:

Puppy training aan huis De connectiemethode Geert De Bolster

Waarom kiezen voor persoonlijke begeleiding aan huis in plaats van de hondenschool?

Je kan ook boeken lezen. Of naar de hondenschool gaan waar je zit, lig en blijf leert, maar helemaal geen ondersteuning krijgt bij de dingen die er echt toe doen. Daardoor kunnen problemen ontstaan. Meer zelfs: met je puppy naar de hondenschool gaan geeft hem meer kans om problemen te ontwikkelen dan te voorkomen.

 

Ik zie vaak hoe hondeneigenaren eerst allerlei acties ondernemen om vervolgens vast te stellen dat het niet lukt. Ze begrijpen hun puppy niet, weten niet wat puppy’s nodig hebben en doen allerlei oefeningen die tot niets leiden. En dat kost veel tijd, verloren tijd. Dat is zonde, want zo bereik je niet het resultaat dat je met je puppy voor ogen houdt.

 

Door je puppy op te voeden met de connectiemethode® en voor persoonlijke begeleiding te kiezen, hoef je niet alles zelf uit te vinden. Ik begeleid je, stap voor stap, naar het pad van succes en geluk met je puppy.

Honderden puppyeigenaren gingen je voor

Ik ontwikkelde een hondvriendelijke en geweldloze communicatiemethode waarmee al honderden puppy’s succesvol werden opgevoed

Geert leert je je hond écht kennen. Ongelooflijk hoe je via zijn connectiemethode alles kunt aanleren aan je hond. Geen snoepjes meer meesleuren overal, maar puur verbondenheid zoeken met je hond. Geen hardleerse methode maar een dierminnende, oplossingsgerichte aanpak die een verrijking is voor hond én baas!
Sylvia van loo
Wij kennen Geert al 13 jaar. De lessen waren super en hebben 12 jaar de liefste hond ter wereld gehad. Voor onze nieuwe puppy, Maurice, een cockapoo, vroegen we Geert zijn advies terug. We leren elkaar begrijpen en spreken een soort hondetaal. Geert is dan ook een heel ervaren, zachte coach die perfect weet hoe hij het moet aanpakken. Bedankt Geert!
Grazinka
Grazinka Van Respaille

Veelgestelde vragen

Wat is het tarief voor een puppy opvoedingsbegeleiding

De tarieven voor puppybegeleiding zijn afhankelijk van de coach uit jouw regio. Neem contact op met een coach uit jouw regio: hondengedragsbegeleider uit jouw regio.

Hoe oud dient mijn puppy te zijn voor ik met zijn opvoeding kan beginnen?

Ideaal start de opvoedingsbegeleiding nog voor je je puppy in huis hebt gehaald. Je leert hoe je de eerste 10 dagen met je pup kunt omgaan. De verdere begeleiding start van zodra jouw puppy thuis is. De periode van 4 maanden gaat dan in.

Wat is het verschil tussen de connectiemethode en een puppycursus op de hondenschool?

In de hondenschool leert je puppy vooral gehoorzaamheids oefeningen, zoals zit, lig, blijf en voet. BIj de connectiemethode is het de bedoeling dat je puppy zich kan ontwikkelen tot een aan een gezinsleven aangepast huisdier. Daarom ben jij het degene die een coaching volgt en niet jouw puppy.

Wordt mijn puppy beloningsgericht getraind?

Neen, er wordt niet met beloning met snoepjes e.d. gewerkt. Dat is niet nodig en zelfs nadelig voor de relatie tussen jou en je hond, want je puppy leert te luisteren om snoepjes te bekomen en niet omwille van het opgebouwde vertrouwen in jou.

Wordt er gewerkt met straf?

Neen, er wordt niet gewerkt met straf. Dat is schadelijk voor het welzijn van je hond. De reden is dat honden van nature elkaar niet straffen. Straf zorgt ervoor dat je hond jou gaat ontwijken waardoor de ontwikkeling van een goede band met je hond in gevaar komt. BIj de connectiemethode wordt gewerkt met het principe van proactief leiderschap, waarbij je voorkomt dat je hond ongewenst gedrag gaat vertonen. Als je puppy toch ongewenst gedrag vertoont, is het goed om de verantwoordelijkheid ervoor op jou te nemen.

Wordt mijn puppy getraind door de hondentrainer aan huis?

Neen, de hondentrainer is jouw coach. Je puppy heeft geen hondentrainer nodig. Jij gaat met je hond werken en dit onder begeleiding van jouw coach hondenopvoeder.

Op welke dagen en uren kan ik afspraken vastleggen?

In principe ben ik beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 19:00.

Kan ik tussentijds advies vragen?

Je kunt iedere week vragen of opmerkingen mailen. Op dinsdagnamiddag worden jouw vragen persoonlijk via WhatsApp of mail beantwoord.

Kan ik zelf de inhoud van de puppy opvoedingsbegeleiding bepalen?

Uiteraard kan je zelf de inhoud van jouw coaching traject bepalen. Er wordt altijd gefocust op wat voor jou en je puppy noodzakelijk is.

Wat als ik eens een afspraak niet kan nakomen?

Afspraken kunnen 48 uur op voorhand worden verplaatst naar een ander moment. Houd er wel rekening mee dat je de beste resultaten behaalt als je een bepaalde continuïteit in de begeleiding wordt aangehouden. Bij later dan 48 uur voor aanvang van een afspraak annuleren, wordt de sessie in rekening gebracht.

Wat als ik door omstandigheden het begeleidingstraject moet onderbreken?

In principe is het de bedoeling dat de begeleiding blijft doorlopen. Maar in nood kan de periode met maximaal één maand verlengd worden.

Tot welke leeftijd is mijn pup een pup?

We spreken van een puppy tot wanneer je hondje 18 weken oud is. Een puppy opvoedingsbegeleiding kan starten zolang je puppy minder dan 9 maanden oud is*. Je puppy is dan een jonge hond maar jij als eigenaar/verzorger hebt dezelfde kennis, inzichten en vaardigheden nodig.
* Als je puppy ouder is dan 6 maanden, doen we altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek via Zoom of telefonisch om af te toetsen of je gebaat bent met een puppybegeleiding of een ander pakket een betere optie voor je is.

De waarde van het samenleven met een gelukkige en emotioneel stabiele hond is onbetaalbaar. De connectiemethode® is de beste manier om met je hond om te gaan en je doel, de reden waarom je een hond in huis nam, te bereiken.

Puppy training aan huis De connectiemethode Geert De Bolster geluk van de puppy

Puppytraining en opvoeden aan huis - mogelijkheden

Heb je vragen over de opvoeding van je pup?

Krijg antwoorden op jouw vragen. Neem contact op met Geert De Bolster.

Maak een afspraak met een coach in jouw regio

Vind een coach van de connectiemethode® in Vlaanderen en Nederland

Wij nemen je privacy ernstig

Stel hier je vraag over de opvoeding van je pup

Krijg toegang tot de GRATIS cursus

6 spelregels om je hond op te voeden

Wij nemen je privacy ernstig

Word GRATIS lid

Wij nemen je privacy ernstig