Word lid van de warmste hondenclub van Vlaanderen

Samen je hond opvoeden

Connecteer met collega hondeneigenaren en vergroot het succes met je hond

30% van het succes met je hond behaal je door met andere hondeneigenaren samen te werken. Daarom nodig ik je uit om lid te worden van de online community – de connectiemethode®.

 

Kennis over honden verwerven en in connectie treden met andere hondeneigenaren zorgt voor meer inspiratie. En dat zet jou aan om je inzichten écht in praktijk te brengen. Resultaat? Je bereikt je doel: meer plezier en geluk ervaren met je hond.

Over omgaan met honden worden veel onwaarheden verspreid

Je kunt informatie halen op YouTube en Google maar hoe weet je dat deze betrouwbaar is. Sommige hondeneigenaren maken de fout om zo maar alle meningen en adviezen van anderen aan te nemen. Daardoor wordt vaak foute informatie in praktijk gebracht en komen hun honden en zijzelf in problemen.

 

4 op 10 hondeneigenaren die bij mij op consultatie komen, waren al in training geweest bij anderen of namen foute kennis als waarheid aan. In plaats van vooruitgang te boeken, was het effect dat het probleem waar ze samen met hun hond mee te maken hadden, nog toenam of dat er zelfs nieuwe problemen de kop op staken.

 

In de online community – De connectiemethode bevind je je in een veilig en aangenaam kader waar ik persoonlijk aandacht besteed aan de betrouwbaarheid van de verspreide informatie.

“De community van Geert De Bolster voelt voor mij aan als een warme huiskamer waar je gemakkelijk binnentreedt en altijd welkom bent. Op elke vraag krijg je een zinnig en goed onderbouwd antwoord waardoor je je gesteund voelt en waarmee je verder komt. Op elke emotie wordt adequaat en met veel begrip gereageerd. Weliswaar is elke hond een individu en zijn mensen onderling sterk verschillend, maar belangrijker dan de verschillen is hetgeen de leden van de community bindt: de liefde voor onze hond en de filosofie die aan de connectiemethode ten grondslag ligt.

Mathilde Hofkes

Dit is wat je krijgt als lid van de community – de connectiemethode®

Dit is wat je krijgt als lid van
de community – de connectiemethode®

Wekelijkse live coaching

Minstens 1 keer per week live coach sessies over specifieke onderwerpen, zoals puppy opvoeding en probleemgedrag.

2 online cursussen

Je krijgt direct toegang tot De basiscursus connectiemethode®  en de 6 spelregels bij de opvoeding van je pup of hond waardoor je onmiddellijk meer plezier en geluk zult ervaren met je hond.

Samen op weg naar succes

Deel je ervaring, vraag feedback, biedt ondersteuning aan collega gelijkgezinde hondeneigenaren en vier het succes die je samen met je hond het bereikt.

Leuke en veilige omkadering

Soms loop je tegen dingen aan en gaat niet alles zoals gepland. In onze community kan je de moeilijkheden die je ervaart veilig delen met je collega hondeneigenaren.

Dagelijkse beantwoorden van vragen

Stel al je vragen in de chat en ontvang dagelijks duidelijke antwoorden en tips.

Opnames van lezingen

Om de 2 weken is er een live Q&A sessie waar je al jouw vragen over om het even welk onderwerp kunt stellen, en die door mij persoonlijk worden beantwoord.

+25 video's van Q&A sessies

Toegang tot meer dan 25 video’s van opnames van Q&A sessies over allerlei onderwerpen – opvoeding van de pup en omgaan met probleemgedrag.

Voordeeltarief op fysieke evenementen

Je krijgt korting wanneer je deelneemt aan een fysiek evenement, georganiseerd door De Bolster hondengedragsbegeleiding.

Online community live sessies

Wekelijkse online live sessie

Krijg persoonlijk advies over de opvoeding van je hond

Warme en veilige community

Ga in dialoog met gelijjkgezinde hondeneigenaren

Online community Overzicht interactie leden

Online cursussen

Moeiteloos en op eigen tempo kennis verwerven over honden

Het is heel fijn om in verbinding te kunnen zijn met mensen die hun hond op een vriendelijke en zorgende manier willen opvoeden. Successen en vragen kunnen er gedeeld worden, er is heel veel extra informatie ter beschikking... Iedereen is heel begripvol en ondersteunend. Een toffe groep om deel van uit te maken.
Katrien Hoogewys
Ik ben niet voor niets bij de connectiemethode beland. Had eerst het boek gelezen, daarna een online cursus gedaan en nu hier in deze community terecht gekomen. Ik weet zeker dat de connectiemethode voor ons een hele goede zet gaat zijn. Daarom vind ik het heel fijn dat ik hier met gelijkgestemde kan brainstormen en ervaringen kan uitwisselen.
Sasha Schoof

Veel gestelde vragen

Is de online omgeving een waardig alternatief voor de hondenschool

Ja zeker! Meer nog, je wordt er persoonlijk begeleid bij de opvoeding van je pup en in het omgaan met probleemgedrag van je hond. En, je treedt in connectie met gelijkgezinde hondeneigenaren waar je gezellig kunt mee chatten over het omgaan met honden.

Wat houdt deze online community werkelijk in?

De community is een online omgeving voor alle hondeneigenaren die hun hond op een vriendelijke en geweldloze willen opvoeden.

 

Wekelijks zijn er live coaching sessies waar Geert De Bolster je helpt bij de opvoeding van je pup en bij het omgaan met probleemgedrag van je hond.


Je kunt er connecteren met gelijkgezinde hondeneigenaren en in dialoog treden om samen je hond op te voeden.

 

Geert De Bolster, hondenpsycholoog en eigenaar van de connectiemethode is de host van de community. Geert bezoekt dagelijks de community en beantwoord er persoonlijk jouw vragen en geeft praktische tips en tricks.

 

Om de 2 weken is er een live vraag en antwoord sessie waar je persoonlijk jouw over alle vragen over allerlei onderwerpen kunt stellen.

 

De kracht van de community is:
– Samenwerken met andere hondeneigenaren.
– Bijwonen en herbekijken van online live sessies.
– Verwerven van kennis en inzicht over honden – met o.a. de online cursussen in de leeromgeving.

Is de community veilig?

De privacy, ethiek en kwaliteit van de gedeelde informatie wordt zeer strikt bewaakt en opgevolgd. De community is een warme en aangename omgeving om in te vertoeven. Leden die zich niet aan de spelregels van de community houden worden aangesproken en desnoods uitgesloten.

Wie beantwoordt er mijn vragen?

Iedereen kan interageren, vragen stellen en – beantwoorden. De kwaliteit van de gedeelde informatie wordt door Geert De Bolster persoonlijk bewaakt.
Er zijn ook professionals van de connectiemethode aanwezig in de community. Je kunt hen herkennen aan de badge van de connectiemethode die naast hun naam staat. Zo weet je 100% zeker dat de antwoorden op jouw vragen van zeer hoge kwaliteit zijn.
Maar! Het wil niet zeggen omdat iemand antwoord, die geen professional is, de antwoorden van mindere kwaliteit zal zijn. Iedereen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid en heeft maar één doel: Bijdragen aan het geluk van hond en mens.

Zijn de antwoorden op mijn vragen betrouwbaar?

De kwaliteit van de gedeelde informatie wordt door Geert De Bolster persoonlijk bewaakt.
Er zijn ook professionals van de connectiemethode aanwezig in de community. Je kunt hen herkennen aan de badge van de connectiemethode die naast hun naam staat. Zo weet je 100% zeker dat de antwoorden op jouw vragen van zeer hoge kwaliteit zijn.
Maar! Het wil niet zeggen omdat iemand antwoord, die geen professional is, de antwoorden van mindere kwaliteit zal zijn. Iedereen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid en heeft maar één doel: Bijdragen aan het geluk van hond en mens.

Over welke onderwerpen wordt er gepraat in de community?

Alle onderwerpen van aankoop, opvoeding, gedragstherapie, gezondheid, enz., komen aan bod. ER zijn specifieke boards per onderwerp beschikbaar.
En er zijn verschillende groepen waartoe je je kunt aanmelden.

Wat als ik een live sessie niet kan bijwonen, is deze te herbekijken?

Alles live sessies worden opgenomen en worden nadien in de leeromgeving geplaatst waardoor je ze op gelijk welk moment kunt herbekijken.

Welke online cursussen kan ik bekijken als ik lid word?

Als lid kan je 2 cursussen bekijken. De basiscursus van de connectiemethode en 6 spelregels om je hond op te voeden. Er zijn ook extra cursussen die je kunt aankopen.
Als er een nieuwe cursus wordt gelanceerd, dan krijgen bestaande leden altijd een belachelijk mooi aanbod waardoor de cursus gratis kan gevolgd worden of tegen een voordeeltarief kan aangekocht worden.

Ik ben professional in de hondenbranche, is deze community dan ook voor mij interessant?

Zeker! Er is zelfs een aparte groep waar je kunt in participeren, bestaande uit professionals uit de hondenbranche. Daar worden casussen gedeeld en specifieke en interessante informatie gedeeld.
De enige voorwaarde om te kunnen aansluiten bij deze groep is: het vervolledigen van je profiel, aangeven wat je doet als professional en een hoffelijke houding aannemen.

Op welke toestellen kan ik de community bezoeken?

De community is heel eenvoudig op alle toestellen te bezoeken.

 

Je kunt de Huddle app downloaden op jouw smartphone of tablet waardoor de beleving nog aangenamer wordt.

Wanneer en hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Als je lid wordt, betaal je voor één jaar. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.
Maar je kunt je lidmaatschap op gelijk welk moment opzeggen door het sturen van een e-mail naar geert@debolster.be. Je lidmaatschap wordt dan automatisch gestopt en er zal geen geld meer van jouw rekening worden afgenomen.

Online community 97 euro/jaar