Hondentaal goed leren begrijpen

Workshop

Ken de taal van je hond

Omgaan met honden is communicatie. Je hond opvoeden en omgaan met zijn probleemgedrag kan pas succesvol zijn als je zijn taal kent. Doe je hond een plezier, en volg de 3 uur durende workshop “hondentaal”. De band met je hond zal er sterker door worden.

Alles wordt helder, als je zijn taal kent

Honden zijn sociale dieren, met communicatiemiddelen gelijkaardig aan die van mensen. Met lichaamstaal, geur, geluiden en aanraking, maken ze ons duidelijk wat hun emoties, intenties en behoeften zijn. Het is aan ons om hun communicatie te begrijpen.

Omgaan met honden draait om communicatie, waarbij luisteren en begrijpen centraal staan. De taal van je hond kennen is dus essentieel om in harmonie met hem samen te leven. Als je hond zich niet begrepen voelt, ervaart hij stress, angst en frustratie. Een voedingsbodem voor probleemgedrag.

Maar wanneer je hond zich begrepen voelt, wil hij jou ook begrijpen. Door te kijken, ruiken, luisteren en voelen, zal ook jouw boodschap voor hem duidelijk worden. Om een diepe band met je hond op te bouwen is heldere, wederzijdse communicatie nodig. En dat is precies wat je leert in deze workshop over hondentaal.

De workshop

Tijdens de workshop ontdek je hoe honden communiceren, en leer je hondentaal te interpreteren aan de hand van videobeelden. Er is ook ruimte voorzien om vragen te stellen.

Praktische info

De eerstvolgende workshops gaan door op:
Zondag 29 maart 2020, van 9:30 tot 12:30

Het tarief bedraagt €49,50 per persoon.

Bij het volgen van 4 workshops krijg je het certificaat: Je hond opvoeden met de connectiemethode.
Bij gelijktijdig inschrijven voor 4 workshops ontvang je een korting van €18,50 en betaal je €179,50 voor de 4 workshops.

Locatie

De Bolster Hondengedragsbegeleiding
Boogschutterslaan 37
8310 Brugge – Sint-Kruis

Inschrijven voor deze workshop

New Field