Wandelen zonder trekken De Bolster

Wandelen met je hond aan de leiband zonder trekken

Wandelen met je hond aan de leiband zonder trekken

Hoe kan je wandelen met je hond, zonder dat hij aan de leiband trekt?

Wandelen met je hond aan de leiband is eeen leerproces en voor de ene verloopt de training al wat makkelijker dan voor de andere. Vooraleer een wandeling ontspannen kan verlopen moet een hond al gewoon zijn aan een aantal zaken. Denk aan de hals- en leiband, het tuigje en alle impulsen die hij krijgt van buitenaf.

Als je hond trekt aan de leiband wordt een wandeling al snel een hele opgave. Je wilt dit probleem snel oplossen, maar het is niet altijd eenvoudig om de oorzaak van het trekken te achterhalen. Heeft je hond angst of voelt hij zich onrustig? Je hond krijgt vele indrukken tijdens het wandelen en daar moet hij eerst vertrouwd mee raken.

Met een online en persoonlijke training vinden we een oplossing voor jou en je hond. Je krijgt partische tips en oefeningen op maat van jou en je hond en zal je hond stap voor stap kunnen leren op op een aangename manier aan de leiband te lopen. We vertrekken vanuit de connectiemethode®, waar de verbinding tussen hond en verzorger cruciaal is. Als je tijdens de wandeling deze verbinding of connectie kan bewaren, ervaar je samen met je hond een heerlijk moment.

Vraag hulp

Trekt je hond aan de leiband bij het wandelen? Of haalt hij uit naar voorbijgangers of andere honden?

Vraag een online en individuele begeleiding waar we zoeken naar de oorzaak en we je advies en tips geven om dit probleem aan te pakken. Zo kunnen jij en je hond genieten van een ontspannen wandeling.

Wat mag je verwachten van een online en individuele training ‘wandelen met je hond aan de leiband’?

Z

je leert vriendelijke communicatie te gebruiken, zonder straffen of belonen

Z

je krijgt een één op één online begeleiding via zoom, verwerft inzicht in het gedrag van je hond en leert de juiste manier aan om je hond te leren wandelen aan de leiband zonder te trekken.

Z

je leert praktische vaardigheden hoe je de leiband eenvoudig kan aandoen zonder dat je hond dit als een last ervaart

Z

je leert aandacht hebben voor de noden van je hond tijdens de wandeling

Z

je leert om de connectie te houden tussen jou en je hond

Z

Permanente ondersteuning via digitale weg (Zoom, WhatsApp en tel).

Volg onze workshops

In de praktijkgerichte workshops leer je alles over je hond opvoeden volgens de connectiemethode.

De reeks van workshops bestaat uit 4 lesavonden. Elke avond wordt 1 onderwerp uitvoerig besproken. Het thema ‘wandelen met je hond’ komt tijdens de workshops aan bod.

Praktische informatie

Online en individuele begeleiding

We beginnen met een gedragsonderzoek om de oorzaak van het probleem tijdens het wandelen van je hond te bepalen. Aan de hand van videobeelden observeren we eerst het gedrag van je hond en ontdekken waar jouw hond het tijdens het wandelen aan de lijn moeilijk mee heeft. Je krijgt een duidleijk inzicht in wat jouw hond nodig heeft om op een aangename manier te kunnen wandelen als hij aan de leiband ligt. Nadat het probleem en de oorzaak in kaart zijn gebracht, krijg je advies, tips en oefeningen om je hond op de meest efficiënte manier te ondersteunen en te begeleiden, zodat hij het trekken kan afleren en de wandelen met je hond aangenamer zal zijn.

Voor een succesvolle begeleiding is een reeks een reeks van 4 coachsessies noodzakelijk. De eerste consultatie duurt ongeveer 2 uur. Nadien zijn er nog 3 sessies van 1 uur.

Tarieven

Z

Pakket 4 online trainingsessies €425 – opvolging via WhatsApp en telefoon inbegrepen.

Geert De Bolster

Geert De Bolster

Antwoord meestal binnen de 3uur

De chat is nu Offline

Geert De Bolster

Hallo 👋,

Met Geert, hoe kan ik je helpen?

Start met chatten
chat