Puppy opvoeden

Je puppy opvoeden

Een puppy opvoeden, hoe begin je eraan?

Als je een puppy in huis haalt, zal je heel wat vragen hebben. De belangrijkste vraag is ‘Hoe moet ik mijn puppy opvoeden?’ De eerste weken dat je nieuwe hond in huis is, zijn cruciaal voor een goede en consequente opvoeding. Wij helpen je graag met de opvoeding van je hond.

Pups en jonge honden kennen verschillende ontwikkelingsfasen die worden gekenmerkt door gevoeligheden en specifiek gedrag. Bij de opvoeding van jonge honden is het belangrijk om het typische gedrag te kennen, zodat je er op een gepaste manier kan op reageren. Zo help je jouw pup met zijn ontwikkeling tot een volwassen persoonlijkheid.

Volg onze individuele training  waarin je leert wat je hond nodig heeft en hoe je hem kan ondersteunen. De onderwerpen die aan bod komen zijn hondengedrag en de basisbehoeften van je puppy, de socialisatie, zindelijkheidstraining, wandelen met je hond en verlatingsangst. Je krijgt antwoord op al je vragen en we blijven je ondersteunen doorheen de hele training omtrent puppy opvoeden.

Privélessen aan huis

Wil je persoonlijke begeleiding bij de opvoeding van je puppy? Ben je op zoek naar een individuele training?

Met ons begeleidingstraject krijg je hulp en advies afgestemd op jouw hond. De puppytraining bevat 4 sessies van 1 uur waarin de opvoeding volgens de connectiemethode® aangeleerd wordt.

Wat mag je verwachten van de privélessen?

N

Je verwerft kennis en inzicht over het gedrag van jouw hond.

N

Je leert diervriendelijke communicatie, zonder gebruik van straffen of belonen.

N

Je leert effectief omgaan met bijtgedrag van je puppy.

N

Je leert je pup alleen thuis te blijven.

N

Je krijgt praktische tips over zindelijkheidstraining.

N

Je leert je pup wandelen aan de leiband.

N

Je leert je hond apporteren.

N

Je krijgt ondersteuning via digitale weg (Zoom, WhatsApp en tel).

N

Individueel begeleiding bij je thuis in Oost- en West-Vlaanderen.

Wil je meer lezen over de opvoeding van je pup, kan je onze blogpagina raadplegen.
In de blog ‘Je haalt een puppy in huis, en nu?’ lees je 10 tips over de voorbereiding en de eerste dagen dat je pup in huis is.
De tekst ‘Je puppy kauwt’ vertelt je alles over kauwgedrag en hoe je je hond hierin kan helpen, zodat hij jouw spullen links laat liggen.
Hoe je een jonge hond kan leren omgaan met mensen, andere honden of andere dieren, kan je lezen in de blog ‘Je puppy opvoeden en socialiseren’.

Volg onze workshops

In de praktijkgerichte workshops leer je alles over de opvoeding van je hond volgens de connectiemethode®.

De reeks bevat uit 4 lesavonden. Elke avond wordt 1 onderwerp uitvoerig besproken: over hondentaal, hondengedrag, hondenverzorging en wandelen aan de leiband.

Praktische informatie

Privé-consultatie aan huis

Voor een puppy is een training in groep soms een stress-situatie. Daarom geven wij de voorkeur aan de individuele sessies. Deze kunnen zowel aan huis als in het opleidingscentrum in Brugge doorgaan. De privéles voor puppytraining bestaat uit een reeks van 4 lesuren.

Tarieven

N

Reeks van 4 individuele sessies: 342€

N

Opvolgsessies aan huis: 95€ / uur

N

Digitaal consult: 20€ / aangevat kwartier

N

Kilometervergoeding: eerste 10km gratis. vanaf 10km 0,50€/km (berekend vanuit Brugge of Kruishoutem)

Summary
Individuele begeleiding bij puppy opvoeden
Service Type
Individuele begeleiding bij puppy opvoeden
Provider Name
De Bolster Hondengedragsbegeleiding,
Boogschutterlaan 37,Brugge,8310,
Telephone No.+32475437248
Area
West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
Description
Volg onze individuele begeleiding over puppy opvoeden. Je leert wat je hond nodig heeft en hoe je hem kan ondersteunen. De onderwerpen die aan bod komen zijn hondengedrag en de basisbehoeften van je puppy, de socialisatie van je pup, zindelijkheidstraining, wandelen met je hond en verlatingsangst. Je krijgt antwoord op al je vragen en we blijven je ondersteunen doorheen de hele training.