Puppy Opvoeden de bolster Geert

Je puppy opvoeden

Je puppy opvoeden

Een puppy opvoeden, hoe begin je eraan?

Je puppy opvoeden, er zullen heel wat vragen bij je opkomen. Wellicht ben je daarom op deze website beland.

Waarom heb je een puppy in huis genomen? Wil wil je je pupp opvoeden tot een volwaardig gezinslid en trouwe vriend? Waar wil je jouw pup later in jouw leven bij betrekken? Vind je het leuk om lange wandelingen te doen in de natuur? Wil je hem meenemen op visite of misschien zelfs naar het werk? Welke plaats in je hart wil je je hond geven? Wat betekent jouw pup voor jou? Wil je puppy gelukkig maken en hem bestaansrecht geven zoals hij is? Wil je op een vriendelijke en respectvolle manier met hem omgaan zonder dat je snoepjes of straf nodig hebt?

Als je de bovengestede vragen hebt beantwoord, ben je klaar om met de opvoeding van je puppy te beginnen.

Je puppy opvoeden is een geleidelijk proces.

Je kunt je puppy beschouwen als een babywezentje dat een lang ontwikkelingsproces tot de volwassenheid tegemoet gaat. Jouw puppy is dus een babyhondje, dat zich gelijkelijk zal ontwikkelen tot een jong hondje, puberhond, sociaal volwassen zal worden en zo de volwassenheid zal bereiken.

Je stapt in een valkuil als je verwacht dat je puppy zich onmiddellijk zal gedragen zoals jij het wenst. De opvoeding van je puppy kan niet op één, twee, drie gebeuren, maar zal zijn tijd vragen. Om je puppy op te voeden tot een sociale, aangename en gehoorzame hond, zal je veel liefde en geduld nodig hebben.

Je puppy opvoeden met de connectiemethode®

Puppy opvoeden met de connectiemethode® is het begeleiden van het ontwikkelingsproces van je puppy. Je pup zal moeten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving. Er is het socialisatieproces waarbij hij de taal van de mens leert en goed met jou en je gezinsleden leert communiceren. Zo zal hij ook leren dat een mensenlichaam niet dient om in te bijten, maar dat hij zijn behoefte om te kauwen kan richten op specifieke, voor hem geschikt speelgoed en kauwmateriaal. Je zal het zindelijkheidsproces van je puppy moeten begeleiden en hem leren om alleen te zijn. Ook het wandelen aan de leiband zal een geleidelijk stappenplan nodig hebben.

Met de connectiemethode® werk je met vriendelijke, ondersteunend en leidinggevende communicatie, zonder gebruik te maken van beloning met snoepjes of straf. In een begeleidingstraject van 4 sessies leren wij jou hoe je zelf je puppy kunt opvoeden tot een sociale, aangename en gehoorzamen mensenvriend.

Op mijn blog vind je informatie over de opvoeding van je puppy.

Abonneer je op het YouTube kanaal van de connectiemethode. Wekelijks wordt er een nieuwe informatieve video geupload.

Puppy opvoeden aan huis

Je puppy opvoeden? Ben je op zoek naar een individuelepuppy training bij je thuis?

Met ons begeleidingstraject krijg je hulp en advies afgestemd op jouw puppy. De puppytraining aan huis bevat 4 sessies waarin de opvoeding van je puppy volgens de connectiemethode® aangeleerd wordt.

Praktische informatie

Puppy opvoeden – Persoonlijke begeleiding aan huis
Voor een puppy is een training in hondenschool soms een stress-situatie. Daarom geven wij de voorkeur aan de individuele lessen bij je thuis. De begeleiding bij de opvoeding van je puppy bestaat uit een reeks van 4 privélessen en duurt 4 maanden. De eerste sessie duurt anderhalf uur en dan volgen er nog 3 coaching sessies van 1 uur, aan 1 sessie per maand. Wekelijks kan je jouw vragen doorsturen via WhatsApp of e-mail.

Persoonlijk kan ik jou individueel begeleiden in de regio Brugge.
ben je woonachtig in een andere regio, dan kan ik jou online begeleiding via Zoom aanbieden.

Tarieven

Z

Reeks van 4 coaching sessies aan huis in Brugge: €537 – wekelijkse ondersteuning via WhatsApp of email inbegrepen.

Z

Reeks van 4 coaching sessies online via Zoom: €487- wekelijkse opvolging via WhatsApp of e-mail inbegrepen.

Z

Puppyconsult voorbereiding aankoop en opvoeding van je pup aan huis in Brugge €200.

Z

Puppyconsult voorbereiding aankoop en opvoeding van je pup online via Zoom €180.

Z

1 maand tevredenheidsgarantie met 100% terugbetaling van een coachingtraject van 4 maanden.

Geert De Bolster

Geert De Bolster

Antwoord meestal binnen de 3uur

De chat is nu Offline

Geert De Bolster

Hallo 👋,

Met Geert, hoe kan ik je helpen?

Start met chatten
chat