De connectiemethode logo

Krijg persoonlijke begeleiding bij het omgaan met je hond

en connecteer met gelijkgezinde hondenverzorgers

Krijg persoonlijke begeleiding bij het omgaan met je hond

en connecteer met gelijkgezinde hondenverzorgers

Samen bouwen aan geluk
voor hond én mens

Voel je je ook alleen met jouw visie over omgaan met honden?

Dit is waarmee bewuste hondenverzorgers rond de oren worden geslagen:

Voel de kracht van verbondenheid

Kernwaarden van de online community – de connectiemethode®

Online community
5/5

De community van de connectiemethode heeft meelevende actieve leden, waarvan je veel kan leren. Door het delen van vragen en belevenissen, merk je dat je niet de enige bent en dat geeft steun.

Miriam Horst

5/5

Het delen van ervaringen met leden van de community ervaar ik als zeer waardevol. Iedereen gaat respectvol met elkaar om en de gestelde vragen worden snel en uitgebreid beantwoord door Geert. 

Lucy

Lucy Kuijpers

5/5

Dit is dé plek om met Geert en andere hondeneigenaren ervaringen uit te wisselen en daar respons op te krijgen. Dit alles vanuit een respectvolle houding naar elkaar. 

Tineke Vandongen

Veiligheid en betrouwbaarheid

Je kunt informatie halen op YouTube en Google maar hoe weet je dat deze betrouwbaar is. Sommige hondenverzorgers maken de fout om zo maar alle meningen en adviezen van anderen aan te nemen. Daardoor wordt vaak foute informatie in praktijk gebracht en komen hun honden en zijzelf in problemen.

 

In de online community – de connectiemethode® bevind je je in een veilig en aangenaam kader waar bijzondere aandacht wordt besteed aan de betrouwbaarheid van de verspreide informatie.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Dit is wat je krijgt

Dit is wat je krijgt

Samen op weg naar succes

Deel je ervaring, vraag feedback, biedt ondersteuning aan collega gelijkgezinde hondenverzorgers en vier het succes die je samen met je hond het bereikt.

Leuke en veilige omkadering

Soms loop je tegen dingen aan en gaat niet alles zoals gepland. In onze community kan je de moeilijkheden die je ervaart veilig delen met je collega hondenliefhebbers.

2 wekelijks live Q&A met Geert De Bolster

Krijg live antwoorden op jouw persoonlijke vragen en word gedragen door gelijkgezinde collega hondenbegeleiders.

Respectvolle chatbox

Voel je vrij om al jouw vragen over het omgaan en samenleven met je hond aan ons voor te leggen.

40 opnames van Q&A 's en lezingen

Opnames van de 2 wekelijkse Q&A zijn altijd en gelijk wanneer opnieuw te beluisteren.

Meditaties van de connectiemethode®

Oplossingen voor problemen met je hond liggen binnen jou. Met geleide meditatie kom je bij jouw eigen wijsheid.

Online community live sessies

2 wekelijkse online Q&A sessie

Afwisselend op dinsdag en donderdag ben je van harte welkom in de online livesessie met Geert De Bolster.

Warme en veilige community

Treed in verbinding met gelijkgezinde, liefdevolle hondenverzorgers en krijg dagelijks antwoorden, inspiratie en feedback.

Online community Overzicht interactie leden

Exclusieve informatie

Krijg inspiratievolle informatie over “met je hart omgaan en samenleven met honden” (blogartikelen, video’s, verhalen).

Spiritualiteit en persoonlijke groei

Krijg toegang tot audio ’s van geleide meditaties en open je hart voor jezelf en je hond.

5/5

Het is heel fijn om in verbinding te kunnen zijn met mensen die op een vriendelijke en zorgende manier met hun hond willen omgaan. Iedereen is heel begripvol en ondersteunend

Katrien Hoogewys

5/5

Ik had eerst het boek gelezen, daarna een online cursus gedaan en nu hier in deze community terecht gekomen. Heel fijn om met gelijkgestemde te brainstormen en ervaringen uit te wisselen.

Sasha Schoof

5/5

Ik heb de opleiding tot hondengedragsbegeleider gevolgd bij Geert. De community geeft me de mogelijkheid om eigen klanten beter te ondersteunen bij moeilijkheden

Natalia Kozyreva

5/5

Hoe kan ik Tibo het vertrouwen geven om alleen thuis te kunnen blijven. Nu ben ik helemaal niet meer bezig met wanneer Tibo alleen kan. Ik richt mij op het hier en nu en op het welzijn van ons beide.

Annalies Mulder

5/5

De live Q&A ’s zijn van onschatbare waarde. Geert neemt de tijd om diep op je vraag in te gaan. En het meevolgen bij de vragen van anderen is zo leerzaam. Ik zou de community niet meer kunnen missen!

Els De Clercq

5/5

De live Q&A ‘s,  zijn zeer interessant. Zo hoor je allerlei vragen en problemen. Een dikke proficiat aan Geert hoe kalm en zeer doordacht hij de mensen tracht te helpen. Wij zijn alvast grote fan van deze methode.

Staf Van Rompaey

Veel gestelde vragen

Is de online omgeving een waardig alternatief voor de hondenschool

De online community van de connectiemethode® biedt informatie en ondersteuning aan hondenverzogers. Je wordt er geïnspireerd om op een liefdevolle manier met je hond samen te leven en zijn ontwikkelingsproces te begeleiden, zonder gebruik van snoepjes of straf.

Wat houdt deze online community werkelijk in?

De community is een online omgeving voor liefdevolle hondenverzorgers die hun hond op een vriendelijke en geweldloze willen begeleiden.

 

2 wekelijks zijn er live coaching sessies waar Geert De Bolster je helpt bij het omgaan en samenleven met je pup of hond.

 

Je kunt er connecteren met gelijkgezinde hondenliefhebbers en in dialoog treden om samen je hond op te voeden.

 

Geert De Bolster, hondenpsycholoog en eigenaar van de connectiemethode® is de host van de community. Geert of Katrien (Hondengedragsbegeleider van de connectiemethode® en community verantwoordelijke bezoekt dagelijks de community en beantwoordt er persoonlijk jouw vragen en geeft praktische tips en tricks.

 

De kracht van de community is:
– Samenwerken met andere hondenbegeleiders.
– Bijwonen van online live sessies.
– Verwerven van inzicht over honden.

 

Wil je je hond op een traditionele manier opvoeden met beloning en straf? Dan is deze community niets voor jou.

Is de community veilig?

De privacy, ethiek en kwaliteit van de gedeelde informatie wordt zeer strikt bewaakt en opgevolgd. De community is een warme en aangename omgeving om in te vertoeven. Leden die zich niet aan de spelregels van de community houden worden aangesproken en desnoods uitgesloten.

Wie beantwoordt er mijn vragen?

Iedereen kan interageren, vragen stellen en – beantwoorden.

De kwaliteit van de gedeelde informatie wordt door community manager Katrien Hoogewys bewaakt.

Er zijn ook professionals van de connectiemethode® aanwezig in de community. Je kunt hen herkennen aan de badge van de connectiemethode® die naast hun naam staat. Zo weet je 100% zeker dat de antwoorden op jouw vragen van zeer hoge kwaliteit zijn.
Maar! Het wil niet zeggen omdat iemand antwoord, die geen professional is, de antwoorden van mindere kwaliteit zal zijn. Iedereen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid en heeft maar één doel: Bijdragen aan het geluk van hond en mens.

Zijn de antwoorden op mijn vragen betrouwbaar?

De kwaliteit van de gedeelde informatie wordt door Geert De Bolster en Katrien Hoogewys (hondengedragsbegeleider – de connectiemethode® en verantwoordelijke community) bewaakt.
Er zijn ook professionals van de connectiemethode aanwezig in de community. Je kunt hen herkennen aan de badge van de connectiemethode die naast hun naam staat. Zo weet je 100% zeker dat de antwoorden op jouw vragen van zeer hoge kwaliteit zijn.
Maar! Het wil niet zeggen omdat iemand antwoord, die geen professional is, de antwoorden van mindere kwaliteit zal zijn. Iedereen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid en heeft maar één doel: Bijdragen aan het geluk van hond en mens.

Over welke onderwerpen wordt er gepraat in de community?

Alle onderwerpen van aankoop, puppybegeleiding, probleemgedrag, gezondheid, enz.

Op welke toestellen kan ik de community bezoeken?

De community is heel eenvoudig op alle toestellen te bezoeken.

 

Je kunt de Huddle app downloaden op jouw smartphone of tablet waardoor de beleving nog aangenamer wordt.

Download Huddle voor android

Download Huddle voor Apple

5/5

De rust, het bedachtzame, tijd kunnen/mogen nemen, … tijdens de Q&A sessies, helpen mij om geduldiger en milder te zijn bij alles wat zich aandient in de relatie met onze bordercollie Storm.

Marleen De Moudt

5/5

Geen lange wachtlijsten meer of dure consulten! In deze community word ik telkens heel snel en professioneel geholpen, door Geert zelf of de vele andere liefhebbers van de connectiemethode.

Karen De Meulenaere

5/5

In de online community kan je altijd terecht met je vragen. Niet alleen Geert staat je bij met antwoorden, ook anderen delen hun eigen ervaringen. Zo merk je snel dat velen je voorgingen in de soms moeilijke puppy/jonge honden tijd van hun gevoelige hond en dat geeft veel steun.

 

Els Jans

Online community

Lidmaatschap €12,50/maand of €127/jaar

Altijd opzegbaar