De connectiemethode Geert De Bolster logo header

Online community de connectiemethode®

Inspiratie, cursussen, feedback en antwoorden op vragen over de opvoeding van je hond

Online community
de connectiemethode®

Inspiratie, feedback en antwoorden op vragen over de opvoeding van je hond

Connecteer met gelijkgezinde hondeneigenaren en vergroot het succes met je hond

Natuurlijk wil je goed omgaan met je hond. Zo kan hij zich ontwikkelen tot een aangenaam en sociaal gezinslid. Daarom zet ik in op overdracht van kennis en het ondersteunen van hondeneigenaren. Daarbij gebruik ik blogs en vlogs, het boek, online cursussen, opleidingen van hondenprofessionals en persoonlijke coaching.

 

50% van jouw succes met je hond behaal je door met gelijkgezinde hondeneigenaren samen te werken. Daarom nodig ik je uit om lid te worden van de online community – de connectiemethode®

 

Kennis over honden verwerven en in connectie treden met andere hondeneigenaren zorgt voor meer inspiratie. En dat zet jou aan om je inzichten écht in praktijk te brengen. Resultaat? Je bereikt je doel: meer plezier en geluk ervaren met je hond.

Over omgaan met honden worden veel onwaarheden verspreid

Je kunt informatie halen op YouTube en Google maar hoe weet je dat deze betrouwbaar is. Sommige hondeneigenaren maken de fout om zo maar alle meningen en adviezen van anderen aan te nemen. Daardoor wordt vaak foute informatie in praktijk gebracht en komen hun honden en zijzelf in problemen.

 

4 op 10 hondeneigenaren die bij mij op consultatie komen, waren al in training geweest bij anderen of namen foute kennis als waarheid aan. In plaats van vooruitgang te boeken, was het effect dat het probleem waar ze samen met hun hond mee te maken hadden, nog toenam of dat er zelfs nieuwe problemen de kop op staken.

 

In de community De connectiemethode bevind je je in een veilig en aangenaam kader waar ik persoonlijk aandacht besteed aan de betrouwbaarheid van de verspreide informatie.

Dit is wat je krijgt als lid van de community – de connectiemethode®

Samen op weg naar succes

Deel je ervaring, vraag feedback, biedt ondersteuning aan collega gelijkgezinde hondeneigenaren en vier het succes die je samen met je hond het bereikt.

Leuke en veilige omkadering

Soms loop je tegen dingen aan en gaat niet alles zoals gepland. In onze community kan je de moeilijkheden die je ervaart veilig delen met je collega hondeneigenaren.

Extra informatie

Je krijgt toegang tot exclusief informatief materiaal, zoals tips en tricks over, opvoeding, verzorging en gezondheid van je hond.

Alle online cursussen

Je krijgt direct toegang tot alle online cursussen van de connectiemethode® waardoor je onmiddellijk meer plezier en geluk zult ervaren met je hond.

Extra ondersteuning

Professionele coaches van de connectiemethode en ikzelf bieden extra ondersteuning bij de opvoeding van je hond en beantwoorden al jouw vragen.

Live Q&A met Geert De Bolster

Om de 2 weken is er een live Q&A sessie waar je al jouw vragen over de opvoeding van je hond kunt stellen, en die door mij persoonlijk worden beantwoord.

Q&A opnames en lezingen

Opnames van Q&A sessie en lezingen van Geert De Bolster en andere interessante sprekers worden zo snel als mogelijk in de community geplaatst.

Voordeeltarief op fysieke evenementen

Je krijgt korting wanneer je deelneemt aan een fysiek evenement, georganiseerd door De Bolster hondengedragsbegeleiding.

Online community €97/jaar

Nu 1 malige actie -€50

Krijg gratis toegang tot de cursus: ‘6 spelregels om je puppy of hond op te voeden’

Wij nemen je privacy ernstig