Hondenbegeleiding aan Huis Geert en Lindsay de Bolster

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Waarom individuele begeleiding bij de opvoeding van je hond

Met individuele begeleiding kan je jouw hond opvoeden in zijn persoonlijke leefomgeving. Samen met een professioneel hondentrainer ondersteun je de gedragsontwikkeling van je hond. Individuele hondentraining is goed voor de opvoeding van puppy’s en honden en voor gedragsbegeleiding bij het oplossen van probleemgedrag.

Je hond maakt deel uit van jouw gezin. Zijn opvoeding wordt beïnvloed door de dagelijkse leefomstandigheden en de manier waarop de gezinsleden met hem omgaan. Doordat de opvoeding van je hond bij je thuis gebeurt, kunnen alle leden van het gezin bij de training betrokken worden. Een professionele hondentrainer traint geen honden maar coacht jou en jouw gezin bij het omgaan, samenleven en opvoeden van je hond.

Online hondentraining is veilig en effectief

Onderzoek toont aan dat met je hond naar de hondenschool gaan, meer dan 50% risico inhoudt dat je hond een gedragsprobleem ontwikkelt in plaats van probleemgedrag te voorkomen. Dit komt omdat honden stress, angst en frustratie ervaren tijdens de aanpassing op de hondenschool. Voor heel veel honden is de hondenschoolomgeving te moeilijk en te belastend. Daardoor kunnen ze gedragsproblemen ontwikkelen. Een andere oorzaak waaardoor je hond een gedragsprobleem kan ontwikkelen is omdat de kans dat je hond op de hondenschool door een andere hond wordt gebeten vrij groot is. Door de opvoeding van je hond bij je thuis, in het eigen territoium van je hond te laten doorgaan, houd je het veilig en verhoog je de kans dat je hond zich tot een sociale en aangename hond zal ontwikkelen met maar liefst 100%.

Aan de connectiemethode®  is een professioneel netwerk van hondengedragsbegeleiders verbonden die houder zijn van ons eigen Quality Label. Wil je graag coaching bij je thuis door een professioneel hondengedragsbegeleider – de connectiemethode® in jouw regio?
Vind een hondengedragsbegeleider voor coaching aan huis: BelgiëNederland

Hondenbegeleiding aan Huis Geert en Lindsay de Bolster

Individuele begeleiding met de connectiemethode®

Individuele begeleiding met de connectiemethode® onderscheidt zich van de traditionele methodes omdat je hond niet wordt getraind met beloning en straf. Bij het opvoeden van je hond met de connectiemethode® zijn we vooral gefocust op welke emoties je hond heeft, hoe hij zich voelt en wat zijn motivatie is. Door hier rekening mee te houden wordt het welzijn van je hond gewaarborgd en zal hij goed gedrag ontwikkelen. En een hond die zich goed voelt laat zich makkelijk opvoeden. Je hond wordt dus niet getraind maar jij gaat hem met steun en leiderschap begeleiden in zijn ontwikkelingsproces zodat hij opgroeit tot een aangename en sociale gezinshond. We bieden jou inzicht in het gedrag van je hond en we begeleiden je naar een oplossing die werkt voor jou en voor je hond. Je leert je hond begrijpen, op de duidelijke maar vriendelijke manier met je hond te communiceren en leiding geven zodat hij jou als zijn begeleider gaat beschouwen, want dat is de voorwaarde omdat je hem zou kunnen opvoeden. We coachen jou en jouw gezin in het in praktijk brengen van kennis en inzicht over jouw hond. Een individuele hondentraining bij je thuis met de connectiemethode® biedt vele voordelen:

Z

Omgaan met het natuurlijk gedrag van honden in de eigen leefomgeving.

Z

De methode bevat geen systeem van straffen en belonen. Deze werkwijze komt de relatie met je hond niet ten goede.

Z

Je leert op een respectvolle en geweldloze manier te communiceren met je hond.

Z

Oefeningen kun je filmen en de video’s voor nazicht en advies bezorgen via WhatsApp en Wetransfer.

Z

Permanente online en telefonische ondersteuning. 

Z

Grote beschikbaarheid en ondersteuning van 9:00 tot 19:00

Z

Extra ondersteuning en coaching bij je thuis door een professioneel hondengedragsbegeleider de connectiemethode® in België en Nederland.

Waarvoor heb je individuele begeleiding nodig?

Het-gedragsprobleem-van-je-hond-oplossen-met-de-connectiemethode-Geert-De-Bolster

Het gedragsprobleem van je hond oplossen.

Verwerf inzicht en word zelf de oplossing voor het gedragsprobleem van je hond.

Puppy-opvoeden-Lindsey-De-Bolster-de-connectiemedthode

Puppy opvoeden en socialiseren.

Professionele begeleiding van het gezin bij de opvoeding van de pup en jonge hond.

Wandelen-zonder-trekken-De-Bolster-Geert

Wandelen met de hond aan de leiband.

Treed in connectie, dan wordt wandelen aan de leiband aangenaam voor jou en je hond.

Wij zijn er voor jou en je hond

Voor meer info:
Bel: 0475 43 72 48
Of stuur een e-mail via het contactformulier

Aan de connectiemethode®  is een professioneel netwerk van hondengedragsbegeleiders verbonden die houder zijn van ons eigen Quality Label. Wil je graag coaching bij je thuis door een professioneel hondengedragsbegeleider – de connectiemethode® uit jouw regio?
Vind een hondengedragsbegeleider voor coaching aan huis: BelgiëNederland

Geert De Bolster

Geert De Bolster

Antwoord meestal binnen de 3uur

De chat is nu Offline

Geert De Bolster

Hallo 👋,

Met Geert, hoe kan ik je helpen?

Start met chatten
chat