Puppy opvoeden en trainen

Individuele begeleiding

DE OPVOEDING EN TRAINING VAN JE PUP LIGT IN JOUW HANDEN

Voed je puppy op tot een gelukkige, stabiele hond, met de connectiemethode. Bouw van in het begin aan een diepe connectie met je jonge hond, dankzij vriendelijke communicatie.

Opvoeding van de puppy

Je puppy heeft in eerste instantie geen training nodig. In het woord ‘opvoeden’ zit ‘voeden’. Je puppy opvoeden betekent dan ook dat je hem gaat voeden met informatie, steun, begeleiding, maar vooral met veel liefde en begrip.

Als jij naar je pup luistert, zal hij vanzelf ook naar jou gaan luisteren. Oefeningen als zit, lig en kom zijn voor een puppy overbodig. Integendeel, zulke trainingen zijn onnatuurlijk en staan een diepe band tussen hond en verzorger in de weg. 

Jij bent degene die je pup moet leren begrijpen en ondersteunen. Uiteraard wil je bij je pup goed gedrag ontwikkelen en ongewenst gedrag voorkomen. Dan is het belangrijk om te weten waarom je puppy doet wat hij doet

Met de begeleiding van De Bolster Hondengedragsbegeleiding leer je je pup begrijpen, zodat jij de expert wordt over je hond. Je krijgt handvatten aangereikt om op een effectieve manier steun en leiding te geven zodat je je puppy zindelijk kunt maken, kunt leren om alleen te blijven en goed met zijn puppy bijtgedrag kunt omgaan.

De individuele begeleiding

De begeleiding bestaat uit 4 lessen van 1 uur.

Je coach, Lindsey De Bolster, begeleidt je bij de opvoeding van je pup.

In het boek van Geert De Bolster Je hond opvoeden met de connectiemethode vind je alvast antwoorden op de 20 meest gestelde vragen over de opvoeding van je puppy.

Tarief bij De Bolster in St-Kruis Brugge

Een puppycursus op individuele basis in ons centrum in St-Kruis Brugge bedraagt €234, voor 4 sessies van 1 uur.

Tarief aan huis

Het tarief voor een puppycursus op individuele basis bij jouw thuis bedraagt €306 voor 4 sessies van 1 uur. Verplaatsingkosten vanaf 10km bedragen €0,50/km voor heen-en-terugverplaatsing.

We verplaatsen ons in West-Vlaanderen
In regio Groot Brugge en De Kust worden de verplaatsingskosten berekend te vertrekken vanuit St – Kruis.

We verplaatsen ons in Oost-Vlaanderen
In regio Kruisem, Oudenaarde Kortrijk, Deerlijk, Waregem en groot Gent worden de verplaatsingskosten berekend vanuit Kruisem.

Kwaliteitsgarantie

De connectiemethode is een vriendelijke en geweldloze communicatiemethode en garandeert een respectvolle benadering van jou en je hond.

Benieuwd naar wat je nog meer kan leren over je hond? Bezoek onze blog en volg ons op Facebook

Inschrijven voor deze individuele begeleiding

New Field