Je hond het uitvallen aan de lijn afleren?

De connectiemethode is de oplossing

HET UITVALGEDRAG VAN JE HOND AFLEREN?

Het probleem van honden die uitvallen aan de lijn komt veel voor. Je hond valt uit door stress, angst en frustratie, en heeft jouw zorg nodig. Een begeleiding met de connectiemethode helpt je het probleem op te lossen met liefde voor je hond.

Omgaan met een hond die uitvalt aan de leiband

Een hond met probleemgedrag heeft in meer dan de helft van de gevallen een probleem met uitvallen aan de lijn. Dat is vervelend. Voor jou als hondenverzorger is het fysiek lastig, je krijgt vaak commentaren, mensen denken dat je hond agressief is, en jij ervaart geen plezier meer tijdens een wandeling met je hond.

Je hond is niet agressief, hij heeft een probleem met de leiband. Hondentraining, hondengedragstherapie, correcties, beloning en trainingshulpmiddelen hebben geen zin. Ze maken het probleem alleen maar groter. De hond hoeft niets te leren. Jij als hondenverzorger kan je hond helpen om zich comfortabel te voelen aan de leiband. Zijn onveiligheidsgevoel verandert in vertrouwen en rust, waardoor het uitvallen afneemt, en uiteindelijk verdwijnt.

De individuele begeleiding

Deze individuele begeleiding is voor honden die aan de leiband uitvallen naar mensen, andere honden, verkeer of andere prikkels.

De begeleiding bestaat uit een privéconsult en 3 opvolgingssessies van 1 uur.

De eerste sessie

Je gaat met je coach, Geert De Bolster, in gesprek over wat het probleem precies inhoudt. Je krijgt inzicht in de oorzaak van het uitvallen aan de leiband en krijgt advies over hoe je ermee kan omgaan.

Opvolgingsbegeleiding in 3 sessies

Na 33 jaar ervaring en duizenden consults, weten we dat jij als hondenverzorger nood hebt aan een goede begeleiding. Daarom volgen er na je eerste consultatie nog 3 opvolgmomenten van een uur, zodat je je inzicht effectief leert omzetten in de praktijk.

In iedere sessie overlopen we de vorderingen in de connectie tussen jou en je hond. Is het vertrouwen en het veiligheidsgevoel sterker geworden? Zo niet, dan bekijken we samen wat je anders kan doen. 

Tarief bij De Bolster in St-Kruis Brugge
€270 voor een privéconsult en 3 opvolgsessies van 1 uur.

Tarief aan huis
€346 voor een privéconsult en 3 opvolgsessies van 1 uur.
(verplaatsing eerste 10 km inbegrepen)
Verplaatsingkosten vanaf 10km bedragen €0,50/km voor heen-en-terugverplaatsing.

We verplaatsen ons in West-Vlaanderen
In regio Groot Brugge en De Kust worden de verplaatsingskosten berekend te vertrekken vanuit St – Kruis.

We verplaatsen ons in Oost-Vlaanderen
In regio Kruisem, Oudenaarde Kortrijk, Deerlijk, Waregem en groot Gent worden de verplaatsingskosten berekend vanuit Kruisem.

Videochat
We werken met Skype en WhatsApp.
Het tarief bedraagt €15 per kwartier.

Kwaliteitsgarantie

De connectiemethode is een vriendelijke en geweldloze communicatiemethode en garandeert een respectvolle benadering van jou en je hond.

Lees het boek van Geert De Bolster: Je hond opvoeden met de connectiemethode

Benieuwd naar wat je nog meer kan leren over je hond? Bezoek onze blog en volg ons op Facebook.

Inschrijven voor deze individuele begeleiding

New Field