Het gedragsprobleem van je hond oplossen

Individuele begeleiding

OMGAAN MET GEDRAGSPROBLEMEN

Je hond is perfect zoals hij is. Hij heeft enkel aandacht, liefde, begrip en steun nodig.

Dus wat het probleem van je hond ook is, meestal heeft hij geen gedragstherapeut nodig, maar wel jouw zorg. De principes van de connectiemethode helpen je om goed met het probleemgedrag om te gaan, waardoor het vermindert en uiteindelijk verdwijnt.

Omgaan met het probleemgedrag van je hond

Je wordt begeleid, samen  met je hond die gedragsproblemen vertoont, zoals angst, agressie, vernielzucht, onzindelijkheid, onstuimigheid, opgewondenheid, hyperactiviteit, veel blaffen, eenzaamheid, verlatingsangst, trekken aan de riem, ongehoorzaamheid, dwangmatig gedrag, enz.

We onderzoeken samen welke type begeleiding je hond nodig heeft, gaande van basiszorg door het aanpassen van de omstandigheden en vriendelijke communicatie, hondentraining en eventuele gedragstherapie. Gedragstherapie kan eventueel in samenwerking met een dierenarts – gedragstherapeut gebeuren.

De begeleiding

De begeleiding bestaat uit een privéconsult en 3 opvolgingssessies van 1 uur.

De eerste sessie

Je gaat met je coach, Geert De Bolster, in gesprek over wat het probleem precies inhoudt. Je krijgt inzicht in de oorzaak van het probleemgedrag en krijgt advies over hoe je ermee kan omgaan (communicatie, training of hondengedragstherapie).

Opvolgingsbegeleiding in 3 sessies

Na 33 jaar ervaring en duizenden consults, weten we dat jij als hondenverzorger nood hebt aan een goede begeleiding. Daarom volgen er na je eerste consultatie (meestal) nog 3 opvolgmomenten van een uur, zodat je het inzicht leert omzetten in de praktijk.

In iedere sessie overlopen we de vorderingen in de connectie tussen jou en je hond. Is het vertrouwen sterker geworden? Is het gedragsprobleem verminderd? Zo niet, dan bekijken we samen wat je anders kan doen.

Tarief bij De Bolster in St-Kruis Brugge

€270 voor een privéconsult en 3 opvolgsessies van 60 minuten.
Het tarief voor een privéconsult bedraagt €75

Tarief aan huis

€346 voor een privéconsult en 3 opvolgsessies van 60 minuten
Het tarief voor een privéconsult aan huis bedraagt €95 
(verplaatsing eerste 10 km inbegrepen)
Verplaatsingkosten vanaf 10km bedragen €0,50/km voor heen-en-terugverplaatsing.

We verplaatsen ons in West-Vlaanderen
In regio Groot Brugge en De Kust worden de verplaatsingskosten berekend te vertrekken vanuit St – Kruis.

We verplaatsen ons in Oost-Vlaanderen
In regio Kruisem, Oudenaarde Kortrijk, Deerlijk, Waregem en groot Gent worden de verplaatsingskosten berekend vanuit Kruisem.

Kwaliteitsgarantie

De connectiemethode is een vriendelijke en geweldloze communicatiemethode en garandeert een respectvolle benadering van jou en je hond.

Benieuwd naar wat je nog meer kan leren over je hond? Bezoek onze blog en volg ons op Facebook.

Inschrijven voor deze begeleiding

New Field