Starten met de connectiemethode®

Je hond opvoeden met je hart

Starten met
de connectiemethode®

Je hond opvoeden met je hart

Je hond opvoeden met liefde en geduld

Je hond opvoeden met je hart

Omdat je hond naar je zou luisteren, dien jij eerst naar hem te willen luisteren.

 

Sinds 2012 specialiseer ik mij in een relatiegerichte aanpak bij het omgaan met honden. Daaruit groeide de connectiemethode®, een opvoedingsmethode waarbij liefde de drijfkracht is.

 

Ondertussen heb ik duizenden hondeneigenaren geholpen om op een leuke manier met hun hond samen te leven, en hebben zij de kracht van een mooie liefdevolle relatie met hun hond ervaren.

 

Mijn kennis heb ik in de online cursus ‘starten met de connectiemethode®’ gebundeld. Zo kan ook jij, net als duizenden hondeneigenaren die je voor gingen, op een eenvoudige manier kennis maken met de connectiemethode® en mindful hondeneigenaarschap gaan beoefenen.

 

Je hoeft geen kracht, noch dominantie uit te oefenen op je hond en geen gebruik te maken van belonen of agressieve, gewelddadige methodes toe te passen.

 

Met de connectiemethode® voed je je hond op met bewust en liefdevol leiderschap, een talent dat iedere hondeneigenaar bezit en enkel ontwikkeld dient te worden.liefde en geduld

De focus van de connectiemethode® ligt op ware liefde

Een fout die veel hondeneigenaren maken is focussen op het gedrag van hun hond. Daarop zetten ze dan gehoorzaamheidstrainingen met beloning en straf in. Maar zo gaat een hond alleen luisteren als hij een beloning wil, of een straf niet kan ontlopen. Die aanpak verhindert veel hondeneigenaren om een échte relatie met hun hond op te bouwen, waardoor ze ook geen invloed hebben als de hond probleemgedrag vertoont. De reden: Hondentraining met beloning en straf is manipulatie en is onnatuurlijk waardoor een echte liefdevolle relatie opbouwen met je hond niet mogelijk is.

 

Met de ingrediënten van ware liefde, treed je met je hond gevoelsmatig en met een puurheid in connectie. Je hond zal automatisch met jou in connectie treden en bereid zijn om jou te volgen en zich door jou te laten begeleiden. 

Treed in connectie met je hond

Na jarenlang met honden te hebben samengeleefd, weet ik precies wat wel – en niet werkt om honden gelukkig te maken.

 

Ik zie hoe hondeneigenaren zichzelf en hun hond in de problemen brengen wanneer ze aan hondentraining gaan doen, terwijl ze niet weten hoe ze een goede relatie met hun hond kunnen opbouwen.

 

Ik zie mensen en honden gelukkig worden, eenmaal ze vertrouwd worden met de connectiemethode®.

 

Mijn kennis en ervaring over de relatie tussen jou en je hond heb ik daarom in deze cursus samengebundeld.

Onderdelen van de online cursus 'starten met de connectiemethode®'

Dit leer je in deze cursus

Voordelen

icon basis cursus

Starten met de connectiemethode® €17

Community de connectiemethode® €97/jaar

Nu 1 malige actie -€50