Gedragstherapie voor je hond - Dé online cursus

Wil je het gedragsprobleem van je hond aanpakken?

De oplossing voor het gedragsprobleem van je hond ligt in jouw handen

Een hond valt uit aan de leiband omdat hij zich onveilig voelt en zelf de controle neemt over de situatie. Uiteraard is het niet fijn om op die manier men je hond te wandelen. Wanneer je hond uitvalt aan de leiband naar honden, mensen en verkeer, kan jij het probleem oplossen door er op een efficiënte manier mee om te gaan. De oplossing ligt niet bij je hond, bij de ander  maar bij jou. Wanneer jij begrijpt waarom je hond uitvalt aan de leiband en kennis hebt over de basisregels om met ongewenst gedrag om te gaan, dan dien je nog maar één ding te doen: Juist handelen door je hond leiding en steun te bieden.

 

Heeft jouw hond verlatingsangst en blaft en huilt hij wanneer hij alleen gelaten wordt? Vertoont je hond vernielzucht wanneer je hem alleen achterlaat? Van zodra jij de oorzaak van de verlatingsangst kent, kan je je hond beginnen helpen om op een rustige manier alleen te leren blijven terwijl je weg bent. Mijn ervaring als hondenpsycholoog en hondengedragstherapeut werd samengevat in deze online cursus zodat je de juiste ondersteuning geniet om het probleem van je hond aan te pakken. 

 

Het is zeer vervelend om bezoek te ontvangen wanneer je de controle over je hond verliest waardoor hij gaat opspringen, blaffen en happen naar bezoekers. Wanneer je op het ongewenst gedrag van je hond op een verkeerde manier reageert kan het probleemgedrag van je hond escaleren tot écht agressief gedrag naar bezoekers. Met deze online cursus over gedragstherapie bij honden zal je inzicht verwerven in waarom je hond zo emotioneel reageert als er bezoekers komen en hoe je he kunt leiding geven zodat hij stap voor stap vertrouwd kan worden met mensen die op bezoek komen. Ontvangen van bezoek wordt dan ook voor jou weer aangenaam en ontspannend.

Wanneer je het gedragsprobleem van je hond wilt aanpakken dien je hem te begrijpen en leiding en steun te bieden

Met Gedragstherapie voor je hond – de online cursus krijg je alles wat je nodig hebt om je het probleemgedrag van je hond in goede banen te leiden.

Inhoud van de cursus

Voordelen van de online cursus – Gedragstherapie voor je hond

Wat als je de cursus niet zou volgen

Hondengedragstherapie volgens de connectiemethode® - Dé online cursus

Gedragstherapie voor je hond online cursus Geert De Bolster 1

Inzicht in het probleemgedrag van je hond

Duidelijk, gestructureerde en inzichtelijke cursus.

Werken op het tempo van je hond en jezelf

Jij beslist wanneer, wat en hoe je het doet.

Gedragstherapie voor je hond online cursus Geert De Bolster 2
Gedragstherapie voor je hond online cursus Geert De Bolster 3

Geen hondentraining met snoepjes

Vriendelijke en geweldloze communicatie

Werken met de 4 basisregels van de connectiemethode®

Uitvallen aan de leiband
Verlatingsangst
Opspringen, blaffen en happen naar bezoek

Gedragstherapie voor je hond online cursus Geert De Bolster 4

Doe aan hondengedragstherapie met kennis van zaken

De methode van de connectiemethode werd reeds bij duizenden honden succesvol toegepast

Nog meer voordelen:

Veel gestelde vragen

Voor welke honden gedragsproblemen is deze cursus geschikt?

Dit is zowel een inzichtelijk als praktische online cursus die toepasbaar is op alle vormen van probleemgedrag van je hond.

Kan ik aan de hand van de inhoud van deze cursus, mijn hond helemaal zelfstandig begeleiden?

Deze cursus zal je heel veel inzicht en praktische ondersteuning geven om op de meest effectieve manier met het probleemgedrag van je hond om te gaan.

Anderzijds is hondengedragstherapie een echt vak. Afhankelijk van de moeilijkheid kan professionele begeleiding door een hondengedragsbegeleider van de connectiemethode een belangrijke meerwaarde bieden.

Is deze cursus gebaseerd op beloningsgerichte opvoeding?

De cursus is gebaseerd op ‘je hond opvoeden met de connectiemethode’ – een natuurlijke manier van communiceren, leiding en steun bieden en dit zonder gebruik van snoepjes en straf.

Ik heb al hondengedragstherapie gedaan met mijn hond. Biedt deze cursus dan nog een meerwaarde?

Ja absoluut! Je zal merken dat de ervaring die je reeds hebt opgedaan, nog duidelijker zal worden en extra inspiratie en toepassingen zal opleveren.

Heb ik extra begeleiding nodig?

De online cursus biedt jou inzicht en geeft jouw praktische oefeningen om het gedragsprobleem van je hond aan te pakken. We adviseren om tegelijk lid te worden van de community – de connectiemethode. Daar zijn wekelijks Live  coachsessies waar je extra ondersteuning krijgt bij de gedragstherapie van je hond.

Gedragstherapie voor je hond - Dé online cursus €27