Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

  • Workshops voor de hondengedragsbegeleider
  • Workshops voor de hondengedragsbegeleider
  • Workshops voor de hondengedragsbegeleider
  • Workshops voor de hondengedragsbegeleider

Workshops over de connectiemethode

Op regelmatige basis worden er workshops en bijscholingen georganiseerd voor de gepassioneerde hondenliefhebber en hulpverleners actief in de hondengedragsbegeleiding.

"Zelf grijp ik iedere ontmoeting met mens en hond aan om bij te leren. Wat ik zelf heb bijgeleerd wil ik doorgeven aan andere hondengedragsbegeleiders".
Geert De Bolster

De Connectiemethode

De connectiemethode is in alle vormen van het omgaan met honden integreerbaar, zoals in de opvoeding, gedragsbegeleiding voor honden met probleemgedrag en gedragstherapie, maar ook in de asielwerking, hondentrimmen, dierenartspraktijk, etc.
De kernbegrippen natuurlijke relatie, vriendelijke aandacht, openheid, begripvol, ethiek, mildheid en kennis zorgen ervoor dat er steeds nieuwe toepassingen worden ontdekt.

Hands on workshops

De workshops typeren zich doordat men er als deelnemer zelf actief wordt bij betrokken.

Toegankelijk voor ieder met passie voor honden

Groepen met een diversiteit aan vooropleiding en ervaring kunnen een meerwaarde betekenen voor alle deelnemers. Iedereen is dus meer dan welkom in de workshops.

Quality Label 'De Connectiemethode'

Het Quality label 'De connectiemethode' toont aan dat u uw opleiding bij De Bolster Academy heeft volbracht en gedragsbegeleiding aanbiedt volgens het gedachtegoed van de connectiemethode. Jaarlijks kan het label worden verlengd door het bijwonen van minstens 12 uur (2 dagen) bijscholing bij De Bolster Academy of een andere instelling waarbij de bovenstaande waarden deel uitmaken van de aangeboden opleidingen.

Indien u uw opleiding bij een andere instelling heeft gedaan, kunt u het quality label de connectiemethode behalen door het bijwonen van 2 weekends over mindfulness en het volbrengen van minstens 12 uur bijscholing over de connectiemethode bij De Bolster Academy. Daarna doet u een stage - 4 casussen opvoeding van de hond en probleemgedrag onder begeleiding van Geert De Bolster. Indien u slaagt in de stage ontvangt u het quality label de connectiemethode.

Opvoeding van uw hond.
Individuele begeleiding bij het oplossen van probleemgedrag van uw hond.

meer info

Opleiding tot hondengedragsbegeleider.
Workshop voor professionele hulpverleners.

meer info